Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19.00

αντιπολεμική εκδήλωση

ΕΚΔΗΛΩΣΗ της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης και του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Δεν θα πολεμήσω τον Μοχάμεντ

Δεν θα πολεμήσω την Εμινέ

Δεν θα πολεμήσω τον Νικολάι

Δεν θα πολεμήσω τον Αντώνη

για τα επιτελεία της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Κύπρου

Αυτή είναι ίσως η πιο εχθρική δήλωση για τα αστικά και κρατικά επιτελεία της Ελλάδας. Αυτή η δήλωση τοποθετεί στο στρατόπεδο των φίλων τους γειτονικούς λαούς αλλά και τους/τις μετανάστες/ριες που ζουν -με την θέλησή τους ή μη- στην Ελλάδα.

Έχει έρθει ο καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ανταγωνισμοί των κρατών για ονόματα, σύνορα ΑΟΖ, συνυπάρχουν με την διακρατική συνεργασία στα πλαίσια του κοινού Πολέμου ενάντια στην Τρομοκρατίας, του πολέμου εναντίον των προσφύγων, των μεταναστ(ρι)ών, των απείθαρχων εργατ(ρι)ών, των κοινωνικών αγωνιστ(ρι)ών. Όσων δηλαδή περισσεύουν ή/και αποτελούν κίνδυνο για αυτά τα πολεμικά σχέδια …

Οι ανταγωνισμοί τους είναι διαπραγματεύσεις, διπλωματικές ή ένοπλες, για το μοίρασμα των κερδών. Ολοκληρωτικοί πόλεμοι στο σήμερα υπάρχουν μόνο για την εργατική τάξη και τους/τις καταπιεσμένους/ες, που πεθαίνουν από εκρήξεις βομβών στην Βαγδάτη και την Δαμασκό, πνίγονται στο Αιγαίο, δολοφονούνται στον Έβρο, φυλακίζονται στην Μόρια…

Εμείς έχουμε άλλους εχθρούς

Κύριους με γραβάτες και στρατιωτικές στολές που κάνουν business. Αφεντικά που σε αναγκάζουν να ζήσεις με ψίχουλα δουλεύοντας εξαντλητικά ωράρια. Τεχνοκράτες/ισσες που πληρώνονται για να οργανώνουν την βαρβαρότητα των σύγχρονων κοινωνιών και κρατών. Ανθρωποφύλακες στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης hot spot.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης και του Δικτύου Ελεύθερων ΦαντάρωνΣπάρτακος την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 7.00 στο αμφ. Γκίνη, Κάτω Πολυτεχνείο.

Θα παρέμβουν:

  • Ο Τουρκοκύπριος αρνητής στράτευσης Χαλίλ Κραπασαόγλου
  • Μέλος της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης
  • Μέλος του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος
  • Αρνητές στράτευσης από την Ελλάδα

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣΤΗΛ.

ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

πηγή : email που λάβαμε στις 11 Φεβρουάριος 16h