Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 20.00

Βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκo (Milonga)-Συζήτηση (Tango cafe)

Η Πρωτοβουλία Ανήσυχων Τανγκέρων (ΠΑΤ) και η Πρωτοβουλία Αναρχικών-Αντιεξουσιαστών από τους πρόποδες του Υμηττού συναντιούνται στην Κατάληψη Φιλολάου 99 για μιά βραδιά τάνγκο. Επαναπροσδιορίζουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις και τους όρους με τους οποίους ζούμε και εκφραζόμαστε. Σας καλούμε να εξερευνήσουμε τη δυναμική σχέση ενός χορού. Του τάνγκο. Αναθεωρώντας τους ρόλους ντάμας και καβαλιέρου, πέρα από χορηγούς και αντίτιμα.

Ένας κατειλημμένος χώρος αποτελεί τον πλέον ελεύθερο από ιδιοκτησιακές και εξουσιαστικές λογικές τόπο . Ένα χώρο, δηλαδή, κατάλληλο για να μπορέσουμε να συναντηθούμε, να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Και φυσικά με τον αγαπημένο μας χορό. Βραδιά τάνγκο, λοιπόν! Ραντεβού στην Κατάληψη Φιλολάου 99, στο Παγκράτι, στις 14 Φλεβάρη 20:00

Ξεκινάμε από τις 20:00 με συζήτηση για να γνωριστούμε,να ανταλλάξουμε απόψεις,εμπειρίες της κάθε συλλογικότητας στα ανάλογα πεδία δράσης.Έπειτα από τις 21:00 συναντιόμαστε μέσω του χορού και γινόμαστε ένα ,αγκαλιάζοντας ο ένας τ@ άλλ@,με την μελωδία του τάνγκο να αποτυπώνει τον χώρο και τον χρόνο της διαδρομής.

πηγή : email που λάβαμε στις 11 Φεβρουάριος 18h