Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 20.30

Ομαδικό Μάθημα Hatha Yoga

Κάθε Παρασκευή θα παραδίδονται στο στέκι Π μαθήματα hatha yoga που θα περιλαμβάνουν α) Σωματικές στάσεις (asanas): κάνουν τη σπονδυλική στήλη πιο εύπλαστη, βοηθούν στη σωστή κυκλοφορία του αίματος σε εσωτερικά όργανα, αδένες, ιστούς, β) Αναπνευστικές πρακτικές: βελτίωση της αναπνοής, ζωτική δύναμη και γ) Βαθιά χαλάρωση: χαλαρώνει την ένταση του σώματος & του νου, δημιουργεί ήρεμη και γαλήνια κατάσταση.
Απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε ενδιαφερόμενη/ο είναι ένα στρωματάκι γυμναστικής και πετσέτα.
Η hatha yoga απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σωματότυπου. Έχει ως στόχο την αυτοπειθαρχία, την πνευματική διαύγεια, την ενδυνάμωση του σώματος και την οξύτητα του νου. Μέσω της γιόγκα ο ασκούμενος κάνει την ενδοσκόπηση του στο υποσυνείδητό του και επιφέρει αρμονία στη σωματική, διανοητική-συναισθηματική και πνευματική του υπόσταση. Ως φιλοσοφία η γιόγκα προτείνει έναν τρόπο σκέψης και ζωής και η φυσική άσκηση είναι ένα τμήμα μόνο της φιλοσοφίας της γιόγκα με κυριότερο σκοπό να προετοιμάσει το σώμα για το διαλογισμό.

Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη και για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος".

πηγή : https://www.facebook.com/events/2390289370030…
πηγή : email που λάβαμε στις 17 Φεβρουάριος 18h