τι; : εκδήλωση θεματική : Rojava

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στις 17.30

Η Κοινωνική Επανάσταση στη Ροζάβα - Βόρεια Συρία

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση "Η Κοινωνική Επανάσταση στη Ροζάβα - Βόρεια Συρία" ,θα δημοσιευτούν μέσα στις επόμενες μέρες.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/78729/


Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Επανάσταση στη Ροζάβα-Β.Συρία - Εκδήλωση στην ΑΣΟΟΕ, 4 & 5 Απρίλη 2019 στις 5:30μ.μ

Πιστεύουμε ότι μια εκδήλωση με θέμα την Επανάσταση στη Ροζάβα - Βόρεια Συρία και την προοπτική της Κοινωνικής Επανάστασης στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα ήταν μια καλή αρχή και ένας τρόπος να συζητήσουμε για μας, για το τι θέλουμε να κάνουμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, τα μέσα αγώνα, την στρατηγική μας, για την ΑΝΑΡΧΙΑ, την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, την ακρατική αταξική κοινωνία.

Καλούμε τις συντρόφισσες/ους ανεξάρτητα αν είναι άτομα ή ανήκουν σε συλλογικότητες, ομάδες, στέκια, καταλήψεις που επιθυμούν ειλικρινά ένα τέτοιο διάλογο να θέσουν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Πιστεύουμε πως μια τέτοια συζήτηση χωρίς προκαταλήψεις χρειάζεται ο α/α χώρος.

Καλούμε τις συντρόφισσες/ους να συμμετέχουν ενεργά στη 2ήμερη εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Επανάσταση στη Β. Συρία στις 4 και 5 Απριλίου 2019 στην ΑΣΟΕΕ (αίθουσα Αντωνιάδου) στις 5:30 μ.μ.

Παρασκευή 5 Απριλίου 17:30 Θέμα:

Η Επανάσταση στο χθες και στο σήμερα. Από την Παρισινή Κομμούνα, στην Ισπανική Επανάσταση έως την Επανάσταση στη Ροζάβα-Βόρεια Συρία. Η προοπτική μιας διεθνούς Κοινωνικής Επανάστασης σήμερα, στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον ανεπτυγμένο καπιταλιστικό κόσμο.

  • Θα προβληθεί επίσης βιντεοληπτικό υλικό.
  • Θα συμμετέχουν Συλλογικότητες και Σύντροφοι/ες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (RUIS, RHI, οι πολιτικοί κρατούμενοι του Επαναστατικού Αγώνα Π.Ρούπα και Ν.Μαζιώτης κ.α).
  • Θα ακολουθήσει συζήτηση.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/78868/