Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Δίκη για τη σεξιστική-δολοφονική επίθεση στην Ήβη

'Ηβη δεν εισαι αόρατη!
Σε γνωρίζουμε, σ' αγαπάμε, μας εμπνέεις!
Είμαστε στο πλευρό σου!

Τη στιγμή που τα τρανς άτομα υφίστανται δυσανάλογα επίπεδα βίας και διακρίσεων κι ενώ παρατηρείται μια σημαντική αύξηση των επιθέσεων εναντίον τους, άνθρωποι όπως η 'Ηβη αρνούνται να ζουν στη σκιά, κρυμμένες και φοβισμένες, αλλά υψώνουν τις φωνές τους λέγοντας το αυτονόητο: καμιά ζωή δεν είναι κατώτερη! Το μοίρασμα της ιστορίας της βάζει ακόμη ένα λιθαράκι στον αγώνα για ορατότητα, για αξιοπρεπή ζωή και ίσα δικαιώματα. Δυο χρόνια μετά τη θρασύδειλη επίθεση που παραλίγο να της στερήσει το δικαίωμά της στη ζωή, συνεχίζει να εκφράζεται ελεύθερα, στέκεται στα πόδια της και έχει πολλές και πολλούς στο πλευρο της.
Όπως λέει και η ίδια τα περιστατικά ρατσιστικής και εμφυλης βιας είναι απλώς φραστικά επεισόδια που κατέληξαν σε φαπες για τη δικαιοσύνη, γι' αυτό οφείλουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη ενάντια στον εκφασισμό της εποχής, μας αφορά όλους.

Να σταθούμε αλληλέγγυοι-ες στον αγώνα για ζωή και ελευθερία. Να είμαστε στα δικαστήρια την Τετάρτη 3 Απρίλη στις 9.00 το πρωί.

Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών

πηγή : https://el-gr.facebook.com/stekichania/


Τετάρτη 3 Απρίλη 9 π.μ θα είμαστε στα δικαστήρια Χανίων

Το 2016 η Ήβη δέχτηκε σεξιστική-δολοφονική επίθεση από δύο ανθρωποειδή στο κέντρο της πόλης.

Η ίδια ως ενεργό μέλος της LGBDQI κοινότητας παλεύει για τη ζωή και την ελευθερία όσων ξεφεύγουν από τα κυρίαρχα πατριαρχικά πρότυπα.

Η Ήβη είναι μια από μας και δεν είναι μόνη.

πηγή : https://rosanera.squat.gr/2019/04/02/Τετάρτη-…