Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στις 21.30

Θεατρική Παράσταση: Καταστάσεις Εκτάκτου Ανάγκης

Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8.30 με Glühwein (ζεστό γλυκό κρασί με μπαχαρικά), φαγητό, μπίρες/τσίπουρο, ποπ κορν και κινηματικό βιβλιοπωλείο. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας που δίνουμε στην κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος".

"Ακούς φωνές. Τις νιώθεις να τσακώνονται μέσα στο κεφάλι σου. Η κάθε μία διατηρεί τα δικά της κίνητρα. Ο ψυχίατρος τις βαφτίζει σχιζοφρένεια, σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας και άλλα τέτοια, η αλήθεια όμως είναι πιο απλή. Οι φωνές που ακούς είναι πολύ απλά τα όργανά σου που τσακώνονται μεταξύ τους. Είναι το μυαλό που τσακώνεται με την καρδιά σου για το αν θα πρέπει να ερωτευτείς. Είναι τα κουρασμένα πόδια σου που τσακώνονται με την κύστη σου για το αν θα πρέπει να κατουρήσεις τώρα που βολεύτηκες στο κρεβάτι. Είναι τα μάτια και η γλώσσα που επιμένουν να φας αυτό το γλυκό ενώ το στομάχι σου ικετεύει για οίκτο. Είναι το συκώτι και τα νεφρά σου που συγκινούνται όταν πίνεις νερό.
(Αν πάλι οι φωνές σου λένε περίεργα πράγματα παίζει να είναι οντως σχιζοφρένεια και πρέπει να το κοιτάξεις)"

Αυτοδιαχειριζόμενος θίασος Drama System παρουσιάζει στις:
𝟏𝟕 Απριλίου, Καμπουρογλου 44, 𝟐𝟏:𝟑𝟎 ώρα,
την παράσταση Καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης!

Είσοδος ελεύθερη

!!! Περιορισμένος αριθμός θέσεων!!!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6979945646, 6978402195

Οι κρατήσεις θα προηγηθούν κατά την είσοδο. Μετά τις κρατήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Άτομα με κινησιολογικές δυσκολίες καλούνται να κάνουν κράτηση στα παραπάνω τηλέφωνα για να κρατηθούν συγκεκριμένες θέσεις.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

πηγή : https://www.facebook.com/events/8349433335048…
πηγή : email που λάβαμε στις 15 Απρίλιος 18h