Πέμπτη 23 Μαίου 2019 στις 21.00

Θεατρικό έργο: Οι Δέκα Μικροί Νέγροι

23/5 21:00 "Δέκα Μικροί Νέγροι" - ομάδα "Σαιξπυρηνικοί"

23/5 21:00 "Δέκα Μικροί Νέγροι" - ομάδα "Σαιξπυρηνικοί"

Αν ακούσατε τους ψίθυρους τριγύρω... Αν πιστέψατε στο ένστικτό σας που σας είπε μια παράξενη ιστορία για τις αλλαγές των καιρών... Αν νιώθατε όλον αυτόν τον καιρό κάτι να πλησιάζει από τον ορίζοντα...
Ε τότε έχετε απόλυτο δίκιο! Είναι οι Σαιξπυρηνικοί, που, για 6η συνεχόμενη χρονιά, βρίσκονται εδώ πέρα για να κάνουν χαμό με όχι μία, αλλά ΔΥΟ παραστάσεις, για όλα τα γούστα!

Φέτος προσφέρουμε και θέαμα και ποικιλία! Μέσα σε μια κοινή αλληλουχία παραστάσεων, μεταφερόμαστε πρώτα στο νησί που βρίσκονται οι "10 Μικροί Νέγροι", εκεί που θα βρεθούν 10 τελείως διαφορετικοί άνθρωποι με ένα πολύ κοινό χαρακτηριστικό. Εκεί, μετά από ένα πολύ απειλητικό μήνυμα, θα ξεκινήσουν όλοι να αναθεωρούν τις ζωές τους, χωρίς να ξέρουν πως, πολύ σύντομα, αυτό δε θα έχει νόημα, ειδικά όταν ο πρώτος από αυτούς θα πέσει νεκρός.
Το πιο διάσημο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι, μεταφερμένο στο θέατρο, υπόσχεται μεγάλες δόσεις μυστηρίου και σασπένς για όλους!

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):
Βαγενά Αναστασία, Βουτσαδάκης Δημήτρης, Γκούμα Χριστιάννα, Ζάχος Σωκράτης, Κλαπαδάκη Αλίκη, Κόντου Κλαυδία, Μέγγουλης Ευθύμης, Μουραφέτης Φώτης, Ξυνού Βασιλική, Σταμέλος Γιάννος

Τεχνικοί Ήχου: Γιάννης Γιάνναρος & Οδυσσέας Φράγκος
Τεχνικός Φώτων: Κωνσταντίνα Κονιδάρη & Χρυσάνθη Γαλατά
Σχεδιασμός Αφίσας: Γεωργία Κουκουλά & Ζωή Ευθυμίου
Σχεδιασμός Εντύπων-Event: Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης & Ζωή Ευθυμίου
Σκηνοθεσία: Όλοι οι ανωτέρω!

https://www.facebook.com/events/4758972464860…

πηγή : https://www.embros.gr/23-5-21-00-deka-mikroi-…