Δευτέρα 27 Μαίου 2019 στις 21.30

Προβολή της ταινίας "Y tu Mamá también" & bar

TΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ) ΠΡΟΒΟΛΗ+ ΜΠΑΡ!

Όλα τα καλά πράγματα έχουν δυστυχώς πάντα ένα τέλος... Έτσι και η C U M επιστρέφει για το κλείσιμο αυτής της χρονιάς με το "Y tu Mamá También" (2001) του Alfonso Cuarón .

Υπόθεση: Η ιστορία αναφέρεται σε δύο 17χρονους φίλους, τον Χούλιο και τον Τενότς, που κατάγονται από μεγαλοαστικές οικογένειες και που «παρασέρνουν» μία μεγαλύτερη γυναίκα σε ένα ταξίδι προς μία ανύπαρκτη παραλία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τα δύο αγόρια θα φλερτάρουν και θα διεκδικήσουν με μανία τη γυναίκα και αυτή η αντιζηλία θα δοκιμάσει τη φιλία τους.

Η ταινία αποτελεί για τον κάθε χαρακτήρα ένα προσωπικό ταξίδι. Για τα δύο αγόρια, αποτελεί ένα ταξίδι ενηλικίωσης και συνειδητοποίησης καταστάσεων και συναισθημάτων που δεν μπορούν πάντοτε να ελέγχουν, ενώ για τη γυναίκα, είναι ένα ταξίδι προς την ελευθερία της.

Αντικείμενο της ταινίας είναι οι σχέσεις των δύο φύλων, η φιλία αλλά και σε ένα δεύτερο επίπεδο η κοινωνική και πολιτική κατάσταση της χώρας του σκηνοθέτη, το Μεξικό. Ωστόσο, πέρα από ένα προκλητικό ερωτικό δράμα, η ταινία έχει και τη γοητευτική αισθητική ενός road movie προς το άγνωστο, σε επαρχιακά τοπία του Μεξικού που είναι πέρα για πέρα μοναδικά.

Μετά θα ακολουθήσει ΜΠΑΡ έξω από τη ΣΘΕ και πέρα από τις μπύρες και τα μοχίτο, θα υπάρχει vegan μεταναστευτική κουζίνα!!

-------------------------------------------------------------------------------------------

-Είσοδος (ΑΣΦΑΛΩΣ) ελεύθερη
-Ώρα: 21.30
-Μέρος: Προαύλιο ΣΘΕ
-θα υπάρχουν άφθονες κρύες μπύρες, μοχίτο και ποπκορν

πηγή : https://www.facebook.com/events/4516609187394…