τι; : εκδήλωση θεματική : εκλογές

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 στις 20.00

Πολιτική Εκδήλωση για τα Συμπεράσματα των Εκλογών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
για τα συμπεράσματα των εκλογών

Γνωρίζουμε που βρισκόμαστε. Η κυρίαρχη κοινοβουλευτική πολιτική έχει αντικατασταθεί από μια απροκάλυπτη κυβερνησιμότητα και διαχειρισιμότητα με αποτέλεσμα η κοινοβουλευτική διαφοροποίηση από χώρο σε χώρο και από κόμμα σε κόμμα να έχει σχεδόν εξαλειφτεί και η πολιτική να έχει αποδράσει. Η εποχή των συμβολαίων έχει αντικατασταθεί με την εποχή ισχύος. Αν και οι εκλογές ήταν πάντα μια θέσμιση του ηγεμόνα(κράτους) να νομιμοποιήσει την εξουσία του απέναντι στην κοινωνία, για το λαό ήταν μια ανάθεση. Σήμερα αναμφιβόλως οι εκλογές εκφράζουν την εξοργισμένη ή αγανακτισμένη ανικανότητα στην καλύτερη περίπτωση η μια θεσμική ανία όταν οι εκλογές δεν έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Ωστόσο τα αποτελέσματα των εκλογών και τα συμπεράσματα από αυτές μας αφορούν διότι με την νέα νομιμοποίηση ανανεώνεται το καθεστώς της νέας ισχύος.
Τα συμπεράσματα των εκλογών που έγιναν καθώς και οι εκλογές της 7 Ιούλη θα είναι το αντικείμενο της συζήτησης στις 25-Ιούνη Τρίτη ώρα 20μμ στο Νοσότρος.

Ομιλητές Γιώργος Λιερός- Συγγραφέας, Μπελαντής Δημήτρης-Δικηγόρος και Γρηγόρης Τσιλιμαντός- Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσ/κης.
Στον ΕΚΧ. Nosotros, Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια.

πηγή : https://www.facebook.com/events/4483465092769…
πηγή : email που λάβαμε στις 13 Ιούνιος 19h