Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στις 12.00

Συγκεντρωση στη δ.ε.η. παγκρατιου

Με αδιαμεσολάβητους, αυτοοργανωμένους αγώνες αλληλεγγύης διεκδικούμε (χωρίς σειρά προτεραιότητας) από τη Δ.Ε.Η. και κάθε εταιρεία που εμπορεύεται το ρεύμα, τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, τους Δήμους και τις Περιφέρειες:

  • Την ολική διαγραφή του χρέους των οφειλετών που λαμβάνουν το Κ.Ε.Α. και είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο, μέσω της συνέχισης του προγράμματος επιδότησης της Περιφέρειας στους Δήμους, χωρίς την υποχρέωση να έχει γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης.
  • Το κούρεμά της συσσωρευμένης οφειλής σε όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης σε επίπεδο που να μπορούν να το εξυπηρετήσουν.
  • Τη δραστική μείωση της τιμής της κιλοβατώρας και τη δραστική μείωση ή και απεμπλοκή των δημοτικών τελών από τον λογαριασμό ρεύματος των από κάτω.
  • Την ανάληψη από τις εταιρείες παραγωγής και εμπορίας ρεύματος του κόστος πληρωμής των ιδιωτών ηλεκτρολόγων που εκδίδουν πιστοποιητικά για λογαριασμό τους.
  • Τη δημοσιοποίηση από τη Δ.Ε.Η. της πραγματικής χρέωση των 20€ που αντιστοιχεί στην εγγύηση του ρολογιού για κάθε καταναλωτή που υπάγεται στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο και τον τερματισμό της εκμετάλλευσης με υπέρογκες χρεώσεις (130€) σε όσους δεν το γνωρίζουν,
  • Τον τερματισμό επιβολής και τη διαγραφή όλων των προστίμων και αυθαίρετων υπερχρεώσεων για κάθε «παράνομη επανασύνδεση» καθώς και τον τερματισμό κάθε ποινικής δίωξης για όσες ανήκουν στους από κάτω και κατηγορούνται για ρευματοκλοπή.
  • Το κόστος για τις μειώσεις του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (Κ.Ο.Τ.) και του Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (Τ.Υ.Α) να το επιβαρύνεται η εταιρεία εμπορίας και να αφαιρείται από τα κέρδη των μετόχων της.
  • Την κατάργηση του Καθολικού Παρόχου.

Στο εδώ και τώρα, υποστηρίζουμε πως η ηλεκτρική ενέργεια είναι κοινωνικό και απαραίτητο αγαθό για τη διατήρηση αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, απορρίπτοντας κάθε κρατική ή ιδιωτική εμπορευματοποίησή της. Υποστηρίζουμε τη μείωση της κατανάλωσής της από το μεγάλο κεφάλαιο. Αγωνιζόμαστε, μαζί με κάθε φτωχό, κάθε άνεργη, κάθε χαμηλόμισθο, κάθε απλήρωτη, κάθε φοιτητή, κάθε μετανάστρια, κάθε χαμηλοσυνταξιούχο, κάθε συνοδοιπόρο που βιώνει τα ίδια προβλήματα, τους ίδιους φόβους, την ίδια απειλή με μας που δεν περιμένει πλέον τίποτα κι από πουθενά και δε στηρίζει τις ελπίδες του στα κόμματα, εντός κι εκτός βουλής, που δεν αναθέτει αλλά συμμετέχει ισότιμα στις διεκδικήσεις μας, τον αγώνα για να περάσει η διαχείρισή της στα δικά μας χέρια.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ Δ.Ε.Η. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Αμασείας 9) - ΤΡΙΤΗ 18/6, ΣΤΙΣ 12.00

Συνέλευση Αδιαμεσολάβητης Δράσης Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου, Ζωγράφου / sadvkpz.espivblogs.net

Κατάληψη Ανάληψης / katalipsianalipsis.espivblogs.net

πηγή : http://sadvkpz.espivblogs.net
πηγή : email που λάβαμε στις 13 Ιούνιος 20h