Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 10.30 πμ

Μοτοπορεία

Με τους αγώνες μας επιβάλλαμε το νόμο για τους διανομείς!

Με τους αγώνες μας επιβάλλουμε την εφαρμογή του!

Τετάρτη 19/6: Μοτοπορεία 10:30 πμ, Εγνατία με Αγ. Σοφίας

Είναι πλέον γεγονός! Μετά από έναν αγώνα διαρκείας εδώ και 2 χρόνια περίπου, που κορυφώθηκε στις 11 Απρίλη με την Πανελλαδική Μέρα Δράσης των Διανομέων, τον οποίο συνεχίζουμε και εντείνουμε, ψηφίστηκε ο νόμος (Ν. 4611/2019 - Αρ. 55, 56, ) για τους διανομείς!

Συμμετέχουμε μαζικά στην μοτοπορεία στις 19/6 -ημέρα 24ωρης κλαδικής απεργίας στον Επισιτισμό Τουρισμό, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του κλάδου- και προειδοποιούμε εργοδότες, κυβερνήσεις (πρώην και επόμενη), ότι συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά μέχρι να εφαρμοστεί η εργατική νομοθεσία σε όλα τα καταστήματα επισιτισμού:(Πλήρη ασφάλιση για όλους, πληρωμή δώρων, αδειών/ επίδομα άδειας, πληρωμή υπερωριών & προσαυξήσεων για εργασία τη νύχτα & Κυριακές/αργίες, καταβολή της μηνιαίας αποζημίωσης 15% σε όλους τους διανομείς που εργάζονται με δικό τους μηχανάκι καθώς και την υποχρεωτική παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας).

-Απαιτούμε από το ΕΦΚΑ και την Επιθεώρηση Εργασίαςεντατικούς ελέγχους και επιβολή αυστηρών ποινών όπου δεν εφαρμόζεται η εργατική νομοθεσία!

-Παλεύουμε για πραγματική επαναφορά των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και Υποχρεωτική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ.

-Επανένταξη όλων των ειδικοτήτων στα ΒΑΕ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6982268508

blog: dianomeisthess.blogspot.gr

Facebook: Επιτροπή Αγώνα Διανομέων

πηγή : http://dianomeisthess.blogspot.com/