Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στις 19.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Πορεία ενάντια στις ναρκομαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό

ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 27/6, ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, 7ΜΜ/ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ, ΠΙΣΩ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

ΠΙΣΩ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ

Ενάντια στην επιβολή της ένοπλης παρακρατικής βίας των ναρκομαφιών

Ενάντια στους βιασμούς, τις μισογύνικες επιθέσεις και τη διάχυση της σεξιστικής βίας

Ενάντια στην μεθοδευμένη από το κράτος και το κεφάλαιο κοινωνική αποσάρθρωση της γειτονιάς

Ενάντια στον καλλιεργούμενο φόβο της επέλασης των κατασταλτικών μηχανισμών

Να δώσουμε τη μάχη για τα Εξάρχεια της αντίστασης, της κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης

Να δώσουμε τη μάχη για τις γειτονιές μας ως τόπους συνάντησης των κατοίκων, ντόπιων και μεταναστών, ανδρών και γυναικών

Να δώσουμε τη μαχη για την διεκδίκηση των δημόσιων χώρων ως πεδία ζύμωσης και οργάνωσης του αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, ενάντια σε κάθε νταβατζή, ενάντια σε ό, τι μας καταπιέζει

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/6,

7ΜΜ, ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Πρωτοβουλία συντροφισσών απο τα Εξάρχεια

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1598650/


1 2 3 4

Ενημέρωση από την παρέμβαση/ μικροφωνική στην πλ. Εξαρχείων την Τετάρτη 19/6

Την Τετάρτη 19/6 στις έξι το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παρέμβαση- μικροφωνική αντιπληροφόρησης στην πλατεία Εξαρχείων από δεκάδες συντρόφους και συντρόφισσες με σκοπό την προπαγάνδιση της προγραμματισμένης πορείας στις 27/6 ενάντια στην παρακρατική βία των ναρκομαφιών, τους βιασμούς και τη σεξιστική βία, τη μεθοδευμένη από το κράτος και το κεφάλαιο κοινωνική αποσάθρωση της γειτονιάς. Παραμείναμε στην πλατεία για δύο ώρες, όπου διαβάστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια, ενώ με την παρουσία μας απομακρύναμε τους ναρκεμπόρους που έχουν επιβάλλει με τη βία την παρουσία τους στο χώρο, πυροβολώντας, βιάζοντας, τραμπουκίζοντας, παρενοχλώντας. Συντρόφισσες που συμμετείχαν στην παρέμβαση εντόπισαν στο χώρο της πλατείας και απομάκρυναν δύο γυναίκες (η μια εκ των οποίων δυτικοευρωπαία 'τουρίστρια', ενώ η άλλη ντόπια) που έχει επιβεβαιωθεί πως το τελευταίο διάστημα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μεταφέροντας ναρκωτικά, ενώ συναναστρέφονται με γνωστούς μαφιόζους που πριν λίγο καιρό πυροβολούσαν αδιάκριτα μες τη μέση της πλατείας. Οι δύο αυτές γυναίκες μάλιστα, είχαν γίνει αντιληπτές στην πλατεία μια ώρα πριν την παρέμβαση να αδειάζουν μαζί τους τις καβάτζες από τα εμπορεύματα τους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναδιάταξης και προσπάθειας επέκτασης των δικτύων ναρκεμπορίου στη γειτονιά, οι συγκεκριμένες, ανάμεσα σε άλλες και άλλους, πρόθυμες και πρόθυμους, επιτελούν επιβοηθητικούς ρόλους μεταφορέων -και όχι μόνο- στις υπηρεσίες των δικτύων των ένοπλων μαφιόζων, των βιαστών. Ως τέτοιες και τέτοιοι λοιπόν θα μας βρίσκουν μπροστά τους.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, ναρκέμπορος πέρασε τρέχοντας μπροστά από την πλατεία και πέταξε ανάμεσα μας ένα αναμμένο μπουκάλι με οινόπνευμα, χωρίς ωστόσο να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος και κυνηγήθηκε από συντρόφους.

-Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ-

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ!

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ 27 ΙΟΥΝΗ

ΠΕΜΠΤΗ, 7ΜΜ ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Συντρόφισσες/ οι

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1598645/


1 2 3 4

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ Διαδήλωση Πέμπτη 27/6/2019, πλ. Εξαρχείων, 7μμ ενάντια σε μαφίες, κρατική καταστολή, κοινωνικό κανιβαλισμό

Ή ΑΥΤΟΙ

Οι κάθε λογής μαφιόζοι, βιαστές, ναρκέμποροι, μπάτσοι, αφεντικά, κανίβαλοι, εξουσιαστές, μπράβοι, αντικοινωνικοί χουλιγκάνοι και συμμορίτες που έχουν ιδιοποιηθεί το δημόσιο χώρο με τη βία, είτε κρατική είτε παρακρατική, για να εξασφαλίσουν τα μικρά και μεγάλα συμφέροντά τους μετατρέποντας τη γειτονιά σε μια "ζούγκλα" όπου επιβάλλεται ο "δυνατός πάνω στον αδύναμο". Οι κάθε λογής υπηρέτες, θιασώτες, λακέδες, παρατρεχάμενοι και ρουφιάνοι της εξουσίας και του χρήματος, νόμιμου ή παράνομου, που εξυπηρετούν τους κατασταλτικούς και επιχειρηματικούς σχεδιασμούς του κράτους και του κεφαλαίου για το τσάκισμα των αγωνιστών και την εκδίωξη των φτωχών από τα Εξάρχεια.

Ή ΕΜΕΙΣ

Όλοι όσοι ζούμε, δουλεύουμε, συχνάζουμε, δραστηριοποιούμαστε, αναφερόμαστε στα Εξάρχεια και τα υπερασπιζόμαστε σαν μια γειτονιά του κόσμου "που χωράει πολλούς κόσμους". Μια γειτονιά όπου μπορούν να συνυπάρχουν με σεβασμό άνθρωποι κάθε φύλου, ηλικίας και καταγωγής. Όπου η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να είναι μια ζώσα πραγματικότητα. Όπου μπορεί να ανθίζει η αμφισβήτηση της κρατικής - καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να αναπτύσσονται μορφές κοινωνικής αυτοοργάνωσης. Όπου μπορούν να βρίσκουν καταφύγιο οι "διαφορετικοί" και οι "κυνηγημένοι". Όπου η αγωνιστική ιστορία του χθες συναντιέται με τις αγωνίες και τις αντιστάσεις του σήμερα. Όπου μπορεί το όνειρο για έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης να συνεχίσει να ριζώνει στο κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Πέμπτη 27 Ιούνη 2019, πλατεία Εξαρχείων 7 μ.μ.

ενάντια στις ναρκομαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό

Συνέλευση για την Επανοικειοποίηση των Εξαρχείων

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1598675/


1 2 3 4

Καλούμε και στηρίζουμε την πορεία τις 27/6 πλ. Εξαρχείων ενάντια στις ναρκομαφίες

Οι ναρκομαφίες, με τις κρατικές πλάτες και τη συνενοχή όλων όσων τους θεωρούν κατατρεγμένους,καταπιεσμένους «ήρωες» τύπου Γιάννη Αγιάννη, έχουν καταφέρει να επιβάλλουν τη παρουσία τους, σε εδάφη όπου σύντροφοι έχουν συγκρουστεί με κρατικές και παρακρατικές ομάδες καταστολής, έξω από στέκια και καταλήψεις, σε δρόμους όπου έχουν ακουστεί συνθήματα ενάντια στην έμφυλη βία από συντρόφισσες.

Τα Εξάρχεια έχουν ιστορία, γεμάτη από αλληλεγγύη και αγώνα ενάντια στο κράτος και την εξουσία, απ' όπου και αν αυτή προέρχεται.

Αρνούμαστε να δεχτούμε την ένοπλη βία των ναρκεμπόρων ως τετελεσμένο και αντιστεκόμαστε μέχρι τα Εξάρχεια να ξαναγίνουν ο χώρος οργάνωσης του αγώνα για τη διάχυση της αναρχίας, ενάντια στην εξουσία και σε ότι μας καταπιέζει.

Στηρίζουμε την Πρωτοβουλία συντροφισσών απο τα Εξάρχεια
που καλούν σε πορεία την Πέμπτη 27/6 στις 7 πλ. Εξαρχείων
.

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/6,

7ΜΜ, ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Αναρχική Ομάδα Ελευθεριακής Ανάβασης

Facebook Page

Email: eleuextheriakhex.anavash@espiv.nexet

πηγή : https://eleutheriaki-anavasi.squat.gr/2019/06…