Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 στις 21.00

Θερινό σινεμά στην Ταράτσα: Ατίθασες

ΑΤΙΘΑΣΕΣ - Mustang (2015, 97'), της Deniz Gamze Erguven [Τουρκία, Γαλλία, Γερμανία, Κατάρ]

Πέντε αδελφές μεγαλώνουν στο σπίτι της γιαγιάς τους στην επαρχιακή βόρεια Τουρκία, εγκλωβισμένες σε μια απόλυτα οπισθοδρομική κοινωνική πραγματικότητα. Η υποτιθέμενη ανηθικότητα των παιχνιδιών τους στα μάτια των ενηλίκων προκαλεί σκάνδαλο και το σπίτι της οικογένειας μετατρέπεται σιγά-σιγά σε φυλακή.

Trailer: https://youtu.be/rU9JAN8LtIk

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00 | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ*

* Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους Κούρδους πρόσφυγες που διαμένουν στο Προσφυγικό Κέντρο Λαυρίου και ανθρώπους της γειτονιάς μας: ζάχαρη, τσάι, αλάτι, πιπέρι, λάδι, ρύζι, όσπρια (εκτός από μαύρες φακές), πλιγούρι, τοματοπολτό, χυμούς φρούτων, γάλα μακράς διάρκειας σε χάρτινη συσκευασία (οχι εβαπορέ), μπισκότα, μαρμελάδα, κονσέρβες ψαριού, αραβικές πίτες, ελιές σε συσκευασία μακράς διάρκειας. Όχι ζυμαρικά, όχι τρόφιμα που θέλουν ψυγείο, όχι ρούχα.

Στο χώρο των προβολών λειτουργεί βιβλιοπωλείο και μπαρ με παγωμένες μπίρες, ποτά και αναψυκτικά σε τιμή ενίσχυσης.

Φέρνουμε μαζί μας βιβλία που αγαπήσαμε και πλέον σκονίζονται στα ράφια των σπιτιών μας και τους δίνουμε μια δεύτερη ζωή. Τα βιβλία θα πωλούνται προς 2€, με το 1€ να δίνεται στους Κούρδους πρόσφυγες του Λαυρίου (περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2XZMfaC).

πηγή : http://www.ergatikilesxi.gr
πηγή : email που λάβαμε στις 16 Ιούλιος 12h