Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 στις 20.00

Day of Scattering vol.5

Το Day of Scattering πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά, φέτος σε καινούργιο χώρο.

Εκτός από καινούργιο χώρο έχουμε και φρέσκια κυβέρνηση. Αφού τελείωσαν λοιπόν τα εκλογικά πανηγύρια και αφού γεμίσαμε νεοφιλελεύθερους εξουσιαστές τους δήμους, τις περιφέρειες, τους στείλαμε και στην ευρώπη, να τους ευχηθούμε με τη σειρά μας να τα καταφέρουν στο κυβερνητικό έργο όσο καλά τα κατάφερνε το βιβλιοπωλείο του Μπουμπούκου το 2012.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τους απερχόμενους διεκπεραιωτές των μνημονίων γιατί απέδειξαν, και στην πράξη, ότι όταν οι αριστεροί προσπαθούν να εφαρμόσουν τις αποφάσεις των καπιταλιστών μεταλλάσσονται σε πασόκους.

Από τη μεριά μας, στεκόμαστε απέναντι στη μαζική κουλτούρα των Μ.Μ.Ε. και των social media που προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να τρώμε σανό ή να αναθέτουμε τις ζωές μας σε ανθρώπους που ήταν πολιτικοί κρατούμενοι 6 μηνών στο παρίσι, σε πλασιέ χριστιανοσύνης και εθνικοφροσύνης, σε άτομα που μπερδεύουν το ναι με το όχι, σε ναζιστές και ενίοτε σε μονοκύτταρους "πολιτικούς" οργανισμούς (μπογδάνους).

Η μόνη διαφορά που θα δούμε με το να ψηφίζουμε άλλους εξουσιαστές είναι όση διαφορά βλέπει ένας σκλάβος όταν τον πουλάνε σε άλλο ιδιοκτήτη. Μόνο αν ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, μόνο όταν απεξαρτηθούμε από τον παραλογισμό του "δεν υπάρχει άλλος τρόπος" που μας πουλάνε οι κατέχοντες διδακτορικά στην εκμετάλλευση, μόνο όταν θα οργανωθούμε οριζόντια χωρίς αρχηγούς μόνο τότε θα μπορέσουμε να ζήσουμε ελεύθεροι και όχι να επιβιώσουμε σαν δούλοι.

Έτσι, ενάντια στη λογική της εμπορευματοποίησης των πάντων, σας καλούμε να κάνουμε το ελάχιστο. Να αυτοοργανώσουμε τη διασκέδασή μας για μία μέρα και να αφιερώσουμε τις χαρούμενες μουσικές που θα ακούσουμε σ'αυτούς που δε χαίρονται καθόλου όταν μας βλέπουν να γελάμε.

Συντροφικά,

Ηχητική Δυσαρμονία

(μέλος της Δικτύωσης αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων για την αντιεμπορευματική δημιουργία)

https://sound-disharmony.espivblogs.net/

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/79869/