Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 στις 10.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση

Ενημέρωση + επόμενες δράσεις από την συνέλευση για τις διώξεις στα Leroy Merlin

Την Τρίτη 16/7 πραγματοποιήθηκε η 2η συνέλευση για την υπόθεση των αναβαθμισμένων διώξεων με αφορμή μια απόπειρα κλοπής στα Leroy Merlin (λεπτομέρειες για την υπόθεση στο ενημερωτικό κείμενο της διαδικασίας)

Στην διαδικασία συζητήθηκαν πολιτικά σκεπτικά σε σχέση με την μεθοδολογία και τις κινήσεις των διωκτικών αρχών, υπό το πρίσμα της εκδικητικής προφυλάκισης του συντρόφου Χριστόφορου Κορτέση, της προσπάθειας εγκληματοποίησης των εργατικών αγώνων στα Leroy Merlin καθώς και της μεθόδευσης των διωκτικών αρχών για διόγκωση της υπόθεσης τόσο σε επίπεδο κατηγορητηρίου όσο και σε επίπεδο κατηγορουμένων.

Αποφασίστηκε :

  • Συγκέντρωση στα δικαστήρια του Πειραιά (Σκουζέ 3-5 & Φίλωνος) την Πέμπτη 18/7 στις 10 π.μ. , οπού περνάει από ανακριτή ο σύντροφος και εργαζόμενος στα Leroy Merlin που διώκεται για την υπόθεση.
  • Συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης την Παρασκευή 19/7 στις 7 μ.μ. σαν μία πρώτη πολιτική απάντηση στην στοχοποίηση του προφυλακισμένου συντρόφου Χ.Κ. στην γειτονιά οπου μένει και αγωνίζεται. Ο σύντροφος στοχοποιείται από τους δικαστικούς μηχανισμούς για την συλλογικοποιημένη δράση του στην γιτονιά της Κυψέλης

Επόμενη συνέλευση την Πέμπτη 18/7 στις 7 μ.μ. στο κεντρικό αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ

Αλληλεγγύη στον προφυλακισθέντα Χριστόφορο Κορτέση !

Κάτω τα χέρια από τους διωκόμενους συντρόφους !

Συνέλευση αναρχικών συλλογικοτήτων, σύντροφοι-ισσες, αλληλέγγυοι-ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1599138/


Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Πέμπτη 18/7 στις 10 π.μ. Συγκέντρωση στα δικαστήρια του Πειραιά (Σκουζέ 3-5 & Φίλωνος), οπού περνάει από ανακριτή ο σύντροφος και εργαζόμενος στα Leroy Merlin που διώκεται για την υπόθεση.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΡΤΕΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Πρωτοβουλία αναρχικών-αντιεξουσιαστών από τους πρόποδες του Υμηττού

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/79885/