Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 στις 14.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Προσυγκέντρωση για την κηδεία του συντρόφου και φίλου Θάνου Κουτσοχρήστου

Την Παρασκευή 16/8 στις 14:00 συναντιόμαστε στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου - στεγ* (Ναρκίσσου 3) ώστε να πορευτούμε μαζί με τον σύντροφο και φίλο μας έως το κοιμητήριο (Β' Νεκροταφείο Αθηνών, Ριζούπολη, Λεωφ. Ηρακλείου & Τράλλεων).

Στέγαστρο

πηγή : https://stegastro.espivblogs.net/2019/08/14/k…


1 2 3

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον σύντροφο μας Θάνο Κουτσοχρήστο και κάλεσμα στην κηδεία του

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον σύντροφο μας Θάνο Κουτσοχρήστο.

Για τον Σύντροφο,Φίλο και Αγωνιστή Θάνο Κουτσοχρήστο πολλά μπορούν να γραφτούν και να ειπωθούν.Από που να ξεκινήσει κάποιος για να ξετιλίξει το κουβάρι απο το μεγαλείο της ψυχής του.Με ενα χαμόγελο μόνιμα στα χείλη του,με περίσσεια συντροφικότητα και αλληλεγγύη προς τους γύρω του.Με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στον αγώνα για τις επόμενες μεγάλες μάχες και διεκδικήσεις του μέλλοντος που θα έρθουν.Με πείσμα και πάθος για τα πολιτικά του πιστεύω και την αγάπη του στον συνάνθρωπο.

Ο αγωνιστής Θάνος Κουτσοχρήστος είχε πίστη στον κοινωνικό αναρχισμό και στον ελευθεριακό Κομμουνισμό.Πάντοτε μπροστά και με δυναμική συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις,εργατικές,αντιφασιστικές,αντικατασταλτικές,φοιτητικές.

Βρεθήκαμε και πορευτήκαμε πλάι πλάι με τον συναγωνιστή Θάνο στην πολυετή μάχη της συνέλευσης για την Επαναοικειοποίηση των Εξαρχείων ενάντια στις ναρκομαφίες την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό στην πλατεία Εξαρχείων.Υπόδειγμα ανθρώπου και συντρόφου σε δύσκολες και εύκολες μέρες.

Ο Θάνος συμμετείχε ενεργά και πολιτικά στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι Στέγαστρο στο Γαλάτσι,όπου ήταν και η γειτονιά που μεγάλωσε.Στον αντιφασιστικό συντονισμό στην Πατησίων και στο σωματείο εργαζομένων στην ΜΚΟ Άρσις όπου και εργαζόταν.

Μέσα από την εργασία του η Αλληλεγγύη του και η αγάπη του προς τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα είναι τρανταχτό παράδειγμα του μεγαλείου της ψυχής αυτού του εξαιρετικού ανθρώπου.

Ο τραγικός και αιφνίδιος θάνατος του συνυφασμένος με ένα κομμάτι της ζωής του,καβάλα στην μηχανή του και οδεύοντας σε ταξίδι αναψυχής για άγνωστα μέροι.

Αντίο φίλε,σύντροφε και αγωνιστή.

Για πάντα μέσα στους αγώνες μας

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΧΡΗΣΤΟΣ,ΠΑΡΩΝ

Κηδεία του Συντρόφου και Φίλου Θάνου Κουτσοχρήστου

Παρασκευή 16/08 στις 15:00 στο Β' Νεκροταφείο Αθήνων, Ριζούπολη, Λεωφ. Ηρακλείου και Τραλλέων

Προσυγκέντρωση στις 14:00 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό στέκι Στέγαστρο (Ναρκισσου 3) στο Γαλάτσι, ώστε να πορευτούμε όλοι μαζί μέχρι το νεκροταφείο.

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1599494/


1 2 3

Αντίο σύντροφε και φίλε Θάνο

Θέλουμε με δύο σύντομα λόγια να αποχαιρετήσουμε έναν από εμάς, ένα σύντροφο, έναν άνθρωπο δικό μας. Ο Θάνος συμμετείχε στο αυτοοργανωμενο κοινωνικό στέκι Γαλατσίου "Στέγαστρο" και διαχρονικά σε αντιφασιστικούς, εργατικούς, αντιρατσιστικούς αγώνες και στήριξε έμπρακτα και με συνέπεια τον αγώνα κατά των ναρκομαφιών στα Εξάρχεια καθώς και το προσφυγικό. Ήταν ενεργό μέλος του σωματείου βάσης εργαζομένων σε ΜΚΟ , καθώς και ιδρυτικό μέλος στο σωματείο εργαζομένων στην ΑΡΣΙΣ.

Οι σύντροφοι και οι συντροφισσες που φεύγουν, ζουν μέσα από τους κοινούς μας αγώνες με σάρκα και οστά. Την Παρασκευή 16/8 στις 14:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Στέγαστρο ,Ναρκίσσου 3 στο Γαλάτσι ως το Β νεκροταφείο Αθηνών, λεωφόρο Ηρακλείου και Τραλλέων 1 στη Ριζούπολη.

Θάνος Κουτσοχρήστος παντού και πάντα παρών!

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1599498/