Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Διαδηλωση της ΔΕΘ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Ενάμιση μήνα μετά από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση του Μητσοτάκη έχει ήδη δώσει μία πρώτη γεύση του μεγέθους της επίθεσης, που πρόκειται να εξαπολύσει ενάντια στους εργαζόμενους, τους νέους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Το πολυνομοσχέδιο που κατέβηκε και ψηφίστηκε στις 8/8 περιείχε μεταξύ άλλων, την κατάργηση του ασύλου και ταυτόχρονα πραξικοπηματικές τροπολογίες που ενισχύουν την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Η κατάργηση του ασύλου έχει ως στόχο να προετοιμάσει το έδαφος για την διάλυση της δημόσιας δωρεάν τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Απαραίτητος όρος για αυτό είναι η καταστολή του φοιτητικού κινήματος. Μπορεί ως πρόσχημα να χρησιμοποιείται η διακίνηση των ναρκωτικών στα πανεπιστήμια, όμως, ο πραγματικός λόγος είναι το χτύπημα των φοιτητικών αγώνων, που είναι ολοφάνερος και από την ρητορεία της κυβέρνησης ενάντια στους αγωνιστές φοιτητές (επονομάζοντας τους, ταραξίες που τραμπουκίζουν τους πρυτάνεις, παράνομους, καταληψίες). Η αγωνία του Μητσοτάκη να σκληρύνει το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης (κατάργηση ασύλου, ενίσχυση του αστυνομικού σώματος κλπ), αναμένοντας προφανώς αντιδράσεις από την επίθεση που θα κάνει, φαίνεται και από τις αλλαγές που προετοιμάζει για τον ποινικό κώδικα. Με βάση τα όσα έχουν δημοσιευτεί σκοπεύει να μετατρέψει σε κακουργήματα τις πορείες και τις καταλήψεις (παρακώληση δημόσιας κυκλοφορίας και λειτουργίας δημοσίων κτιρίων) και να βάλει στο στόχαστρο αγωνιστές και οργανώσεις της αριστεράς και του εργατικού κινήματος. Προσπαθεί, λοιπόν, εκ των προτέρων να σβήσει κάθε πιθανότητα αντίστασης μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια.

Αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο με βάση τα όσα προετοιμάζει. Συγκεκριμένα για την εκπαίδευση, υπάρχει μια σειρά μέτρων τα οποία είναι να εφαρμοστούν, που θα έρθουν να διαλύσουν ότι έχει απομείνει όρθιο. Αιχμή της ΝΔ ήταν και παραμένει η κατάργηση του άρθρου 16 που διασφαλίζει ότι κάθε νέος έχει δικαίωμα στην δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση και ότι τα πανεπιστήμια μπορούν να λειτουργούν μόνο ως νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου. Είναι λοιπόν προφανές ότι σκοπός της κυβέρνησης του Μητσοτάκη είναι η κατάργηση του δικαιώματος στην δωρεάν παιδεία και η διάλυση του δημόσιου χαρακτήρα των πανεπιστημίων, η λειτουργία τους με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, η επιβολή διδάκτρων.

Κυβέρνηση, ντόπιοι και ξένοι μνημονιακοί, έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο σχεδιασμό για το μέλλον της εκπαίδευσης, να την προσαρμόσουν πλήρως στο καθεστώς των μνημονίων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με βάση την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, με την ανεργία στους νέους να εξακολουθεί να καλπάζει και όπου προτεραιότητα είναι η αποπληρωμή του χρέους, η δημόσια και δωρεάν παιδεία δεν έχει λόγο ύπαρξης. Γιατί άλλωστε να πρέπει το κράτος να χρηματοδοτεί τα πανεπιστήμια, την στιγμή που οι μισοί και παραπάνω πτυχιούχοι δεν «χωράνε» στην σημερινή αγορά εργασίας;

Όλος αυτός ο συρφετός, θέλει τον ελάχιστο αριθμό πανεπιστημίων, που θα λειτουργούν οικονομικά αυτόνομα, σε μια κατεύθυνση πλήρους εκμηδενισμού της κρατικής χρηματοδότησης. Θα φέρουν νέα κύματα συγχωνεύσεων και κλεισιμάτων σχολών και ολόκληρων ιδρυμάτων και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν, έστω και με έμμεσους τρόπους, δίδακτρα σε όλους τους φοιτητές. Θέλουν πανεπιστήμια, που θα λειτουργούν με βάσει τους νόμους και τις ανάγκες της αγοράς, και όχι τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, με διαλυμένα πτυχία. Θέλουν πανεπιστήμια των λίγων, κι αυτό θα προσπαθήσουν να το επιβάλλουν με μια σειρά μέτρων (μείωση εισακτέων - βάση του 10, διαγραφές φοιτητών - όρια φοίτησης, μετακύλιση και αύξηση του κόστους φοίτησης κ.ο.κ) αλλά και μέσω μιας ιδεολογικής επίθεσης στην νεολαία, μέσω του δόγματος της υποτιθέμενης «αριστείας κι αξιοκρατίας».

Αυτά τα μέτρα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μνημονιακής αντεργατικής πολιτικής που θέλουν να παγιώσουν. Παρότι τα μνημόνια έχουν αποτύχει σε όλους τους διακηρυγμένους στόχους (μείωση χρέους, αύξηση επενδύσεων, ανάπτυξη κ.λπ.), εξακολουθούν να είναι ο κορμός της πολιτικής ατζέντας του Μητσοτάκη:

1) Ετοιμάζουν τροπολογία για τον συνδικαλιστικό νόμο που πρακτικά θα καταργήσει την δυνατότητα κήρυξης απεργίας και θα προχωρήσει στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των μελών των σωματείων.

2) Ετοιμάζουν κύματα ιδιωτικοποιήσεων σε ότι έχει απομείνει από τις κοινωνικές υπηρεσίες (ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, αποκρατικοποίηση του αεροδρομίου Ελευθερίου Βενιζέλου, του Ελληνικού κτλ) καθώς και στα κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, πρόνοια, υποδομές κ.λπ.), μετατρέποντας τα σε πανάκριβα εμπορεύματα για λίγους - που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση.

3) Ετοιμάζουν νέα επίθεση στο ασφαλιστικό.

Το μέλλον που ετοιμάζουν για την νεολαία και τους εργαζόμενους είναι ένα μέλλον ανεργίας, χαμηλόμισθης και ελαστικής εργασίας, ανασφάλειας, μετανάστευσης, πολέμου. Θέλουν να επιβάλλουν ένα Νέο Σύστημα Εκμετάλλευσης της εργασίας, όπου νόμος θα είναι το δίκιο του εργοδότη! Απέναντι σε όλα αυτά η νεολαία πρέπει να απαντήσει δυναμικά. Ενάντια στην κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και όλα τα υπόλοιπα μνημονιακά κατακάθια (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κ.ο.κ.), να προτάξουμε τις δικές μας ανάγκες. Ενάντια στα μνημόνια που απειλούν με διάλυση την δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, την υγεία, την κοινωνική ασφάλιση. Ενάντια στην κατάργηση των επαγγελματικών, εργασιακών και δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον ιμπεριαλισμό, να μην επιτρέψουμε να γίνουμε κρέας στα κανόνια τους.

Το μέλλον μας το καθορίζουμε εμείς. Μόνη λύση οι αγώνες μας!

Βασισμένοι στην αυτοοργάνωση μας, με συνελεύσεις και επιτροπές αγώνα σε κάθε σχολή, με καταλήψεις, δυναμικές κινητοποιήσεις και δράσεις να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Να σπάσουμε την ηττοπάθεια, να ξαναπιάσουμε το νήμα των αγώνων με στόχο να σταματήσουμε τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και μαζί με τους εργαζόμενους να βάλουμε ένα τέλος στις δολοφονικές πολιτικές των μνημονίων και στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών.

  • Άμεση επαναφορά του ασύλου
  • Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση για όλους/ες - Ούτε σκέψη για δίδακτρα - Όχι στην κατάργηση του άρθρου 16
  • Κάτω όλες οι μνημονιακές Κυβερνήσεις, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων μνημονιακών ρεταλιών.
  • Κάτω τα Μνημόνια Διαρκείας -Το Νέο Σύστημα Εκμετάλλευσης και το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης

πηγή : email που λάβαμε στις 27 Αύγουστος 16h


1 2 3

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ!
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΜ, Εγνατία με Αγ. Σοφίας

-Με τους αγώνες μας επιβάλλαμε το νόμο για την
καταβολή 15% από τους εργοδότες!
-Με τους αγώνες μας να επιβάλλουμε την εφαρμογή του!
Απαιτούμε:
-Εντατικούς ελέγχους από ΣΕΠΕ και ΕΦΚΑ και αυστηρές ποινές
σε όσους εργοδότες δεν τηρούν την εργατική νομοθεσία (μη
παροχή του 15% και των Μέσων Ατομικής Προστασίας,
ανασφάλιστη ή υποασφαλισμένη εργασία, μη καταβολή δώρων,
επιδομάτων, προσαυξήσεων.
ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6982268508 blog: dianomeisthess.blogspot.gr Facebook: Επιτροπή Αγώνα Διανομέων

πηγή : http://dianomeisthess.blogspot.com/


1 2 3

Διαδηλώνουμε στη ΔΕΘ - Σάββατο 7/9, 18:00, Εγνατία με Αγ. Σοφίας

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΘ

7 Σεπτεμβρίου - 18:00 Εγνατία με Αγίας Σοφίας

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ - ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ

Μόνη διέξοδος οι αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας

-

Η ΝΔ, μόλις βγήκε κυβέρνηση, ξεκίνησε να εφαρμόζει άμεσα την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της. Από δίπλα και ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ/Τσίπρας, που χτύπησε σκληρά το εργατικό κίνημα στο όνομα δήθεν της «Αριστεράς», σπέρνοντας τεράστια σύγχυση, ανοίγοντας τον δρόμο στη ΝΔ για ακόμα χειρότερα, στηρίζοντας σήμερα τη μνημονιακή «συναίνεση». Η κατάσταση αυτή, μετά το αποτέλεσμα της 7ης Ιούλη, δημιούργησε ένα μνημονιακό κοινοβούλιο έκτρωμα, που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Τα μνημόνια αποτελούν μια ακραία αντεργατική πολιτική, που απέτυχε στους διακηρυγμένους στόχους για μείωση χρέους, αύξηση επενδύσεων, ανάπτυξη κ.λπ., αλλά ισοπέδωσε τα δικαιώματα των εργαζομένων και κράτησε όρθιο ένα άθλιο πολιτικό προσωπικό. Ο Μητσοτάκης και το άγριο νεοφιλελεύθερο επιτελείο του, με τα πιο διεφθαρμένα, επικίνδυνα και γνωστά για το μίσος τους προς τους εργαζόμενους πρόσωπα (Άδωνις, Βορίδης, Μπογδάνος, Παπαδημητρίου κ.λπ.), με κυνισμό συνεχίζει την εφαρμογή των μνημονίων με ακόμα πιο αντιδραστικές «μεταρρυθμίσεις»: 1) Ενισχύουν το Κράτος Έκτατης Ανάγκης ανακοινώνοντας την πρόσληψη 1500 αστυνομικών, επαναφορά τις τραμπούκικης ομάδας ΔΕΛΤΑ, ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, εξαπολύοντας κατασταλτικές επιχειρήσεις στα κέντρα των πόλεων κ.λπ. 2) Προχώρησαν άμεσα στην ψήφιση νομοσχεδίου που καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ταυτόχρονα πραξικοπηματικών τροπολογιών που ενισχύουν την εργοδοτική αυθαιρεσία (κατάργηση υποχρέωσης του εργοδότη να δικαιολογεί τις απολύσεις, κατάργηση της συνυπευθυνότητας των εταιρειών για την καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων από τους εργολάβους που χρησιμοποιούν). 3) Ετοιμάζουν τροπολογία για τον συνδικαλιστικό νόμο, που πρακτικά θα καταργήσει την δυνατότητα κήρυξης απεργίας και θα προχωρήσει στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των σωματείων. 4) Ετοιμάζουν κύματα ιδιωτικοποιήσεων σε ότι έχει απομείνει από τις δημόσιες υπηρεσίες (ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, αποκρατικοποίηση Ελ. Βενιζέλος κτλ), καθώς και στα κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, πρόνοια, υποδομές κ.λπ.), μετατρέποντας τα σε πανάκριβα εμπορεύματα για λίγους - που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση. 5) Ετοιμάζουν μείωση: των παροχών υγείας, ανεργίας, εργατικής κατοικίας και εστίας, συνολικά 2,6 δισ. ευρώ - ενώ διακήρυξαν την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης, προάγγελο συνολικής ιδιωτικοποίησης της κοινωνικής ασφάλισης. Αυτά είναι τα «δωράκια» στους δανειστές ενόψει της 4ης αξιολόγησης (Σεπτέμβριος), υποτίθεται -όπως ψεύδονται- για να ζητήσουν μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Το Νέο Σύστημα Εκμετάλλευσης γίνεται ακόμα πιο στυγνό. Με την απειλή νέων απολύσεων. Με μια αγορά εργασίας ζούγκλα, τον εργαζόμενο έρμαιο του εργοδοτικού δεσποτισμού. Με μισθούς φιλοδωρήματα, χωρίς ωράριο ή συλλογική σύμβαση, με τους εργοδότες να τραμπουκίζουν με κάθε μορφής βία και το όπλο των ψευδομηνύσεων και των δικαστηρίων! Με μέτρα που δυσκολεύουν ολοένα τη συλλογική οργάνωση και πάλη των εργαζομένων, στοχεύοντας στην πλήρη ατομικοποίηση και υποταγή τους. Προσπαθούν να επιβάλουν παντού την χούντα της αγοράς (ανταγωνισμός, αξιολόγηση, εργοδοτικό/διευθυντικό δικαίωμα, ενοχοποίηση των εργαζομένων κ.α.) και την συκοφάντηση/ποινικοποίηση των αξιών του εργατικού κινήματος (αλληλεγγύη, συλλογικότητα, οργάνωση, εργατική δημοκρατία) για να μας οδηγήσουν στην υποταγή και την δουλοποίηση.

Η ήττα της 7ης Ιουλίου δεν είναι μόνο εκλογική. Οι μνημονιακοί, με κύριο ανοιχτό εκφραστή αυτή την στιγμή τη ΝΔ, αλλά ύπουλο συμπλήρωμα τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ενισχυθεί ώστε συντηρητικά και αντιδραστικά κομμάτια να βγαίνουν στον «αφρό», επιχειρώντας να επιβάλλουν κάθε πιθανή διαστροφή ενάντια στα δικαιώματα και την οργάνωση των εργαζομένων.

Για να μπορέσει να διατηρήσει και να βαθύνει το μνημονιακό σύστημα εκμετάλλευσης, η ακραία αντεργατική ΝΔ ετοιμάζει μια ακόμα πιο βαθιά αντιδημοκρατική αναδίπλωση και σκλήρυνση της αστικής δικαιοσύνης. Με το δόγμα «Νόμος και Τάξη», δηλαδή νόμος είναι το δίκιο του εργοδότη και των πλουσίων. Πλήθος εκτρωματικών αποφάσεων δείχνουν εδώ και καιρό αυτή την αντιδραστική στροφή, που θα ενταθεί (καθαρίστριες και γιαγιάδες «εγκληματίες», τιμωρητική επιστροφή δεδουλευμένων από εργαζόμενους, σκανδαλώδεις αποφάσεις υπέρ μεγαλοεπιχειρηματιών, ναρκεμπόρων, φασιστών, απελευθέρωση των δολοφόνων του Αλέξη Γρηγορόπουλου κ.α.).

Η κατάσταση επιδεινώνεται για τους εργαζόμενους από την κρίση στο συνδικαλιστικό κίνημα, με κύρια ευθύνη της αστικοποιημένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και των αριστερών δυνάμεων. Η επανεμφάνιση διαλυτικών και εκφυλιστικών φαινομένων (νοθεία, βία, διορισμένες διοικήσεις κ.λπ.) στη ΓΣΕΕ και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, έχει οδηγήσει σε παράλυση. Συνυπεύθυνες οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, που καλλιεργούν συστηματικά την διαίρεση του εργατικού κινήματος ενώ έχουν σχεδόν παραλύσει όλες τις διαδικασίες (διάλυση συνεδρίων της ΓΣΕΕ, Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών, τραμπουκισμοί, προσφυγή στα αστικά δικαστήρια κ.λ.π.). Με την βρώμικη πολιτική του, συναγωνίζεται την αστικοποιημένη γραφειοκρατία, εμπλέκει όλο και περισσότερο την αστική δικαιοσύνη και το κράτος στις συνδικαλιστικές διεργασίες, πράγμα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο για τα συμφέροντα των εργαζομένων. Μεγάλες οι ευθύνες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που ρίχνει νερό στο μύλο της διαίρεσης, παλινωδώντας ανάμεσα σε υπεραριστερούς σεχταρισμούς και ακολουθητισμό σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

-

Μέτωπο ενάντια σε Πόλεμο, Εθνικισμό, Ιμπεριαλισμό, Φτώχεια, Καταστολή!

Για την Ενότητα και Αντεπίθεση του εργατικού κινήματος!

Με την απειλή του πολέμου να πλησιάζει όλο και περισσότερο, ο Μητσοτάκης παλεύει να ξεπεράσει τον Τσίπρα στην εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Με περισσότερες βάσεις, εξοπλισμούς, εμβάθυνση των συμμαχιών με τα πιο αντιδραστικά καθεστώτα της περιοχής, αναγνώριση του αποτυχημένου πραξικοπηματία Γκουαιδό στην Βενεζουέλα. Για τα κέρδη μιας χούφτας πολυεθνικών και μεγαλοκαπιταλιστών, οξύνουν τυχοδιωκτικά τον ανταγωνισμό με την Τουρκία για ΑΟΖ και ενέργεια, προσπαθώντας να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια με την πατριδοκαπηλεία τους. Κανένας εργαζόμενος και νέος να μην πέσει στην παγίδα του εθνικισμού και των «εθνικών συμφερόντων». Δεν έχουμε κανένα συμφέρον στην τυχοδιωκτική «αναβάθμιση» του ελληνικού καπιταλισμού, στα συμφέροντα των καπιταλιστών στους αγωγούς της ενέργειας, που γι' αυτά μας θέλουν κρέας για τα κανόνια τους

Μόνο πραγματικό συμφέρον μας η υπεράσπιση και επέκταση των εργατικών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων μας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να βάλουμε τέλος στην αδράνεια και αναμονή, στην απόγνωση και ματαιότητα όπου μας θέλουν να βουλιάξουμε. Να προχωρήσουμε στην οργάνωσή μας παντού. Για ένα νέο γύρο αγώνων, που θα προωθήσει την ενότητα και ανασυγκρότηση-ανασύνθεση του εργατικού κινήματος, θα γκρεμίσει το καθεστώς των Μνημονίων και όλες τις δυνάμεις που τα εφάρμοσαν. Που θα βάλει τις βάσεις για μια Κυβέρνηση των Εργαζομένων, τη μόνη δύναμη που μπορεί να εφαρμόσει ένα «αντίστροφο μνημόνιο» σε όλους αυτούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή. Ώστε να αρχίσουν να επουλώνονται οι πληγές, να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς ανεργία, φτώχεια, εκμετάλλευση, οικολογικές καταστροφές, πόλεμο. Μία κοινωνία σοσιαλιστική.

-

Να σταματήσουμε την επίθεση της ΝΔ. Κάτω όλες οι μνημονιακές δυνάμεις (ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.) και κυβερνήσεις. Κάτω τα Μνημόνια Διαρκείας

Να επαναφέρουμε - διευρύνουμε όλα τα εργασιακά, κοινωνικά, συνδικαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματά μας.

Διαγραφή του χρέους. Έξω από Ευρώ/ΕΕ. Κοινή πάλη των εργαζόμενων στην Ευρώπη.

Εθνικοποίηση των τομέων-κλειδιά της οικονομίας, χωρίς αποζημίωση, με εργατικό έλεγχο.

Ενάντια σε πόλεμο, ιμπεριαλισμό, εθνικισμό. Διεθνισμός εργατών και λαών. Έξω ΝΑΤΟ-βάσεις. Όχι στους εξοπλισμούς. Κάτω ο αντιδραστικός άξονας με Ισραήλ-Αίγυπτο-Κύπρο.

-

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

-

Τηλ. επικοινωνίας για τη μετακίνηση στη διαδήλωση της ΔΕΘ: Αθήνα: 6932239468, Ιωάννινα: 6072728101

-

πηγή : https://www.okde.gr/archives/10115