Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21.00

Προβολη Ταινιας: Holy Boom

Το Θερινό σινεμά στην ταράτσα της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης συνεχίζει το αφιέρωμα στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, με μια πολυταξιδεμένη και βραβευμένη σε φεστιβάλ του εξωτερικού ταινία, παρουσία της σκηνοθέτιδας και άλλων συντελεστών της:

HOLY BOOM (2018, 99'), της Μαρίας Λάφη [Ελλάδα] / Κοινωνική, δραματική

Η ζωή τεσσάρων ανθρώπων αλλάζει δραματικά όταν ο 16χρονος Ιγκέ ανατινάζει το ταχυδρομικό κουτί της γειτονιάς. Τρεις ιστορίες μιας αθηναϊκής πολυκατοικίας μέσα από τις οποίες αναδύεται η πολυπολιτισμικότητα, η πολύμορφη βία και η μάχη για επιβίωση που κυριαρχούν στην καθημερινότητα της ελληνικής πρωτεύουσας.

* ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Πληροφορίες:
EΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου - Στάση ΤΡΑΜ «Αιγαίου»

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00 | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

► Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους Κούρδους πρόσφυγες που διαμένουν στο Προσφυγικό Κέντρο Λαυρίου: ζάχαρη, τσάι, αλάτι, πιπέρι, λάδι, ρύζι, όσπρια (εκτός από μαύρες φακές), πλιγούρι, τοματοπολτό, χυμούς φρούτων, γάλα μακράς διάρκειας σε χάρτινη συσκευασία (όχι εβαπορέ), μπισκότα, μαρμελάδα, κονσέρβες ψαριού, αραβικές πίτες, ελιές σε συσκευασία μακράς διάρκειας. Όχι ζυμαρικά, όχι τρόφιμα που θέλουν ψυγείο, όχι ρούχα.
► Στο χώρο των προβολών λειτουργεί βιβλιοπωλείο και μπαρ με παγωμένες μπίρες, ποτά και αναψυκτικά σε τιμή ενίσχυσης.
► Φέρνουμε μαζί μας βιβλία που αγαπήσαμε και πλέον σκονίζονται στα ράφια των σπιτιών μας και τους δίνουμε μια δεύτερη ζωή, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την Εργατική Λέσχη και τους Κούρδους πρόσφυγες του Λαυρίου (περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2XZMfaC).

Email: ergaextikilesxexinsmyrni@gmail.cexom
FB: Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

πηγή : https://el-gr.facebook.com/events/77267841315…