Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12.00

Διαμαρτρια... Για την απεργία πείνας του Mustafa Kocak

Καλούμε όλους και όλες στην Τουρκική πρεσβεία για συμπαράσταση στον Μustafa Κoçak
Στις 14 Σεπτεμβρίη το σαββατο στη 12:00 θα είμαστε έξω από την προξενείο της Τουρκίας για τον Μustafa Κoçak που βρίσκεται σε απεργία πείνας για 70 ημέρες στην Τουρκία.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ και ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!
Ο Mustafa Kocak καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με την εντολή του AKP. Η εξουσία του AKP εκδικείται τον Mustafa Kocak επειδή αρνήθηκε να γίνει ρουφιάνος και εξουδετέρωσε στην πράξη την πολιτική της ρουφιανιάς, αντιστεκόμενος στα άγρια και ποικίλα βασανιστήρια που υπέστη για 12 μέρες.
O MUSTAFA KOCAK ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ AKP.
ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ GRUP YORUM, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ AKP.
ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΗΡΥΧΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ.
Το Grup Yorum έχει πραγματοποιήσει συναυλίες με 1 εκατομμύριο κόσμο στην Κωνσταντινούπολη και με 700 χιλιάδες κόσμο στην Σμύρνη. Ο φασισμός του AKP δεν μπορεί να σταματήσει ή να φιμώσει το Grup Yorum, ούτε με πιέσεις, ούτε με προσαγωγές, ούτε με συλλήψεις, ούτε με λίστες τρομοκρατίας. Επειδή το Grup Yorum είναι ο ίδιος ο λαός.
Οι καλλιτέχνες του λαού, αντιστέκονται κατά των πιέσεων και της εκμετάλλευσης που ασκεί ο φασισμός. Αντιστέκονται με απεργία πείνας για να μπορούν να συνεχίσουν να ασκούν την τέχνη του λαού, να πραγματοποιούν συναυλίες και να τραγουδάνε τα τραγούδια τους.
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!
Ο MUSTAFA KOCAK ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ KOCAK ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ!
Οι καλλιτέχνες του λαού, αντιστέκονται με απεργία πείνας ενάντια στις αδικίες του AKP, για να μπορούν να πραγματοποιούν συναυλίες και να τραγουδάνε τα τραγούδια τους, για να ασκούν την τέχνη του λαού.
Το GRUP YORUM ΑΠΑΙΤΕΙ:
• ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
• ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΩΝ
• ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ IDIL
• ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
Το GRUP YORUM έφτασε στην 118 ημέρα της απεργίας πείνας που ξεκίνησε με αυτά τα αιτήματα.
ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜUSTAFA KOCAK ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!
ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΣΡΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.
ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Τα αιτήματα των καλλιτεχνών του λαού και του Mustafa Kocak που αντιστέκονται ενάντια στις αδικίες και ανομίες και αγωνίζονται με τα πεινασμένα σώματά τους, πρέπει να ικανοποιηθούν. Πρέπει να δοθεί τέλος σε αυτή την άδικη φυλάκιση.
ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

πηγή : email που λάβαμε στις 11 Σεπτέμβριος 22h