Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20.30

No Ticket Cinema "Οι Νεκροί ΔΕΝ Πεθαίνουν"

Η ταράτσα μας ανοίγει ξανά και μαζί οι βραδιές σινεμά στο στέκι "π" !

Βρισκόμαστε στη ήσυχη πόλη του Σέντερβιλ στην Αμερική, όμως κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Το φεγγάρι τις τελευταίες μέρες φέγγει πολύ έντονα και έχει κατέβει ανεξήγητα χαμηλά. Οι ώρες της ημέρας μπερδεύονται, το φως του ήλιου χάνεται, ενώ τα ζώα συμπεριφέρονται παράξενα. Οι νεκροί δεν πεθαίνουν. Γίνονται αιμοδιψή ζόμπι και σηκώνονται απ' τους τάφους τους για να κάνουν άγριες επιθέσεις στους ζωντανούς . Οι κάτοικοι της επαρχιακής πόλης πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους.

Ο πατριάρχης του ανεξάρτητου Αμερικάνικου σινεμά, Τζιμ Τζάρμους, επιστρέφει με απιστευτα πλουσιο καστ και το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό του στυλ, και υπογράφει μια παρωδία ζομπι τρόμου. Πίσω από τους σαρκοφάγους απέθαντους, από την απελπισία απέναντι στο κακό και την country μπαλάντα των τίτλων που υπαγορεύει την ιστορία, κρύβεται ένα γλυκόπικρο σχόλιο που λέει πολλά για τη σύγχρονη Αμερική, και όχι μόνο.
Το δροσερό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.00 με μπίρες/τσίπουρο/κρασί, ποπ κορν, σνακς, σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ.
Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος.

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Σεπτέμβριος 17h