Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20.00

(αναβάλλεται) Ανοιχτό κάλεσμα για δημιουργία ομάδων

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΜ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00

πηγή : https://el-gr.facebook.com/freesocialcenterfa…


Ανοιχτό Κάλεσμα

Ως Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος η Φαβέλα εγκολπώνει και προωθεί την ελεύθερη διακίνηση της γνώσης, των ιδεών και των δεξιοτήτων χωρίς την διαμεσολάβηση του χρήματος, έξω από το κυριάρχο μοτίβο του ιδιωτικά ή κρατικά εμπορευματοποιημένου τρόπου.
Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε κόμβο αυτομόρφωσης, διάδρασης και αλληλεπίδρασης στην πόλη του Πειραιά.

Καλούμε ανθρώπους και ομάδες που επιθυμούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους, είτε πρόκειται για μαθήματα, είτε για τέχνες και πολιτισμό, είτε για οτιδήποτε κρίνουν πως μπορούν να μοιραστούν, να έρθουν και να συμμετέχουν με ιδέες και προτάσεις.
Καλούμε επίσης άτομα, υφιστάμενες ομάδες και συλλογικότητες που θέλουν χώρο για την δράση τους να έρθουν και να συμμετέχουν στο εγχείρημά μας.

Την Τετάρτη 2/10 στις 8.00μ.μ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση με σκοπό τη διαμόρφωση του προγράμματος των ελεύθερων αυτοοργανωμένων τμημάτων και την γνωριμία με όλους όσους επιθυμούν να συναντηθούμε από κοντά. Το πρόγραμμα θα παραμείνει ανοιχτό σε νέες προτάσεις - προσθήκες μέχρι τις 13/10 και ενδιάμεσους σταθμούς γνωριμίας τις ανοιχτές διαχειριστικές συνελεύσεις της Φαβέλας στις 6&13/10,που από αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στις 7.00μμ

Σας περιμένουμε, την ερχόμενη Τετάρτη 02/10 στις 20.00μ.μ.
Ναυάρχου Βότση 11, Μικρολίμανο, Πειραιάς.

πηγή : https://el-gr.facebook.com/freesocialcenterfa…