Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 στις 21.00

Λαϊκή Ορχήστρα Λαμπηδόνας

Λίγα λόγια για την ιστορία της:

Η Λ.Ο.ΛΑ. (δηλαδή η Λαϊκή Ορχήστρα Λαμπηδόνας) ξεκίνησε το ταξίδι της στη μουσική, τον Οκτώβρη του 2015, στο χώρο του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα και γρήγορα πλαισιώθηκε από αρκετούς ερασιτέχνες μουσικούς .Η μουσική αυτή παρέα έγινε για μας σταθερό πλαίσιο αναφοράς, κυρίως μέσα από τις εβδομαδιαίες μας συνευρέσεις- πρόβες τις Δευτέρες, αλλά και μέσα από τα αυτοσχέδια γλέντια και τις παραστάσεις που οργανώσαμε στο χώρο της Λαμπηδόνας, αλλά και έξω από αυτόν.


Σε όλα αυτά τα χρόνια κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν, αρκετοί όμως παραμείναμε και συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια. Φέτος, μπαίνοντας στον 5ο χρόνο της πορείας μας κάνουμε ένα κάλεσμα σε ανθρώπους που ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική αλλά και με το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το"έντεχνο", να γίνουν συνταξιδιώτες μας σ' αυτό το μουσικό ταξίδι και να πλαισιώσουν αυτό το εργαστήρι, όχι μόνο της μουσικής, αλλά και της δημιουργίας ανθρώπινων σχέσεων.
Σας περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη στις 21.00 στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα στο άλσος της Αγίας Τριάδας.

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2…