Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στις 18.00

Ιδρυτική συνέλευση για την οργάνωση αυτοοργανωμένου κοινωνικού φροντηστηρίου

Το πολιτικό - πολιτιστικό στέκι ΙΣΚΡΑ οργανώνει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Σε μια περίοδο που τα μνημόνια τείνουν να διαλύσουν πλήρως το δημόσιο και δωρεάν σχολείο και που τα οικογενειακά εισοδήματα έχουν μειωθεί κατακόρυφα, και άρα δεν περισσεύουν χρήματα για φροντιστήρια, εμείς επιλέγουμε ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ.

Ακριβώς επειδή Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ, επιλέγουμε να την υπερασπιζόμαστε μέσα από τους αγώνες μας, αλλά αντιλαμβανόμενοι τις άμεσες ανάγκες των μαθητών, πρέπει να λάβουμε και πιο άμεσα δράση. Αυτοί οι λόγοι μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε το αυτοοργανωμένο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ στο πολιτικό - πολιτιστικό στέκι ΙΣΚΡΑ. Ακριβώς γιατί πρέπει να υπάρχουν δομές σε κάθε γειτονιά, που θα στηρίζουν τους μαθητές, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και των πολιτικών που εφαρμόζονται, και που θα υπερασπίζονται το δικαίωμα όλων των παιδιών στην μόρφωση.

Στα κοινά μας προβλήματα απαντάμε με ταξική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!

Ο καλύτερος τρόπος όμως να πεις κάτι είναι να το κάνεις! Το Αυτοοργανωμένο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργεί στο Πολιτιστικό - Πολιτικό Στέκι ΙΣΚΡΑ (Αμύντα 12) και θα παραδίδει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές δημοτικού , γυμνασίου και λυκείου . Τα μαθήματα θα παραδίδονται από πτυχιούχους καθηγητές και φοιτητές.

Καλούμε όποια και όποιον ενδιαφέρεται να συμβάλει στο συγκεκριμένο εγχείρημα, να συμμετάσχει στην ιδρυτική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4/10/2019 στις 6μμ στο στέκι ΙΣΚΡΑ, ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 698- 302-5058, 694-471-9375

Πολιτικό - Πολιτιστικό στέκι ΙΣΚΡΑ

πηγή : email που λάβαμε στις 1 Οκτώβριος 22h