τι; : συνέλευση θεματική : γειτονιά

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 στις 19.00

Κάλεσμα σε Ανοιχτή Συνέλευση

ΚΑΛΕΣΜΑ

Εδώ και πολλές μέρες το Σύνταγμα έχει γίνει το σταθερό σημείο της κοινωνικής διαμαρτυρίας. Μέσω της Λαϊκής Συνέλευσης Συντάγματος έχει αναδειχθεί τόσο η αναγκαιότητα όσο και η διάθεση δημιουργίας νέων δομών, αμεσοδημοκρατικών και αυτοοργανωμένων, απο κατοίκους περιοχών. Όλοι εμείς, οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων, του Πολυγώνου και του Ερυθρού, που μπορεί να είμαστε άνεργοι-ες, εργαζόμενοι-ες, μαθητές-τριες,φοιτητές-τριες,συνταξιούχοι-ες, ντόπιοι-ες, μετανάστες-τριες, αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα κάθε μέρα, εδώ και πολύ καιρό. Χιλιάδες απολύσεις, εξαντλητικά ωράρια, μειώσεις μισθών και συντάξεων, μαύρη εργασία, εντατικοποίηση σπουδών, λεηλασία του περιβάλλοντος, αυξήσεις τιμών, αύξηση ανεργίας και μια συνεχή υποβάθμιση της ζωής μας.

Η λύση δεν είναι να στραφούμε ο ένας ενάντια στον άλλο, υιοθετώντας αντικοινωνικές και ρατσιστικές αντιλήψεις και συμπεριφορές, ούτε να απογοητευόμαστε και να κλεινόμαστε στον εαυτό μας. Η λύση είναι να βρεθούμε όλοι μαζί, να μιλήσουμε, να συναποφασίσουμε διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας και να ενώσουμε την οργή μας δημιουργικά.

Η συνέλευση αυτή ας είναι το πρώτο βήμα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ:

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ την ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με στόχο την ανατροπή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ενόψει της επικείμενης ψήφισης του.

κάτοικοι Αμπελοκήπων, Πολυγώνου και Ερυθρού

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...