Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 στις 18.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Sharareh Khademi

Δευτέρα 14 Οκτώβρη στις 6μμ στην πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Sharareh Khademi που ήρθε πρόσφυγας στην Ελλάδα με την 6χρονη κόρη της Diana.

Η ίδια συνελήφθη με ένταλμα της Ιnterpol που εκδόθηκε από το Ιράν με βάση την κατηγορία του άντρα της για ''αρπαγή ανηλίκου'', δηλαδή της κόρης της.

Το δικαστήριο στην Ελλάδα αποφάσισε την έκδοσή της στο Ιράν και την Τρίτη 15/10 εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό από τον Άρειο Πάγο το ζήτημα της έκδοσής της.Μια απόφαση που θα διατάσσει την έκδοση της Sharareh και της κόρης της, είναι μια απόφαση που θα οδηγήσει τη μητέρα στον θάνατο και το εξάχρονο κοριτσάκι στην κηδεμονία ενός αδίστακτου άνδρα.

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/80474/


1 2 3

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ SHARAREH KHADEMI! (greek & english)

post image

Την Τρίτη 15/10 δικάζεται σε δεύτερο βαθμό από τον Άρειο Πάγο η αίτηση της Sharareh Khademi περί μη έκδοσής της στο Ιράν μετά τη πρωτόδικη απόφαση που έχει πάρει το δικαστήριο και έδινε το πράσινο φως για την έκδοσή της . Η απέλαση της Sharareh στο Ιράν στην ουσία ισοδυναμεί με άμεση καταδίκη της σε θάνατο καθώς εκκρεμεί εναντίον της ένταλμα σύλληψης μετά από καταγγελία του συζύγου της για «αρπαγή ανηλίκου» (της 6χρονης σήμερα κόρης της Diana) όταν η Sharareh μετά από χρόνια συστηματικής κακοποίησης από τον ίδιο διέφυγε εκτός της χώρας μαζί με τα αδέλφια της και φυσικά την κόρη της.

Δευτέρα 14/10 στις 18.00 διαμαρτυρία έξω από την Ιρανική πρεσβεία (Στρατηγού Καλλάρη Κωσταντίνου 16, Πλατεία Καμάρας, Ψυχικό).

Τρίτη 15/10 στις 9.30 συγκέντρωση στον Άρειο Πάγο.

Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι και όλες εκεί!

Καμία γυναίκα μόνη της στα νύχια της εξουσίας!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ SHARAREH KHADEMI!

On Tuesday 15/10, the Supreme Court in Athens (Arios Pagos) will be deciding on Sharareh Khademi's request not to be extradited to Iran following a court-ordered decision that gave the green light for her deportation and arrest in her country. The deportation and arrest of Sharareh to Iran is essentially equivalent to her immediate condemnation to death as she is awaiting arrest warrant following her husband's denunciation of "kidnapping a minor" (her daughter Diana 6-year-old today) when Sharareh escaped the country with her brothers and daughter after years of systematic abuse by him.

It's important all of us to support Sharareh Khademi's and be there:

Monday 14/10 at 18:00 protest outside the Iranian Embassy (16 Stratigou Kallari Kvstantinou, Kamara square, Psihiko).

Tuesday 15/10 at 9.30 am gathering at the Supreme Court (Arios pagos, Loukareos str.).

No woman alone in the hands of states!

NO TO THE DEPORTATION OF SHARAREH KHADEMI

αναρχικοί-ές

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1600414/


1 2 3

Συγκεντρώσεις Αλληλεγγύης ενάντια στην έκδοση της Sharareh Khademi στο Ιράν

Συγκεντρώσεις Αλληλεγγύης ενάντια στην έκδοση της Sharareh Khademi στο Ιράν.

Την Τρίτη 15 Οκτώβρη στις 9.30 στον Άρειο Πάγο θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό (πρωτόδικα απορρίφθηκε) το αίτημά της Sharareh Khademi να μην εκδοθεί στο Ιράν. Σε περίπτωση που το αίτημα απορριφθεί και τελικά εκδοθεί στο Ιράν, αυτό θα σημάνει τη θανάτωση της Sharareh καθώς εκκρεμεί εναντίον της ένταλμα σύλληψης μετά από καταγγελία του συζύγου της για «αρπαγή ανηλίκου» (της 6χρονης σήμερα κόρης της Diana) όταν η Sharareh μετά από χρόνια συστηματικής κακοποίησης από τον ίδιο διέφυγε εκτός της χώρας μαζί με τα αδέλφια της και φυσικά την κόρη της.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ (Στρατηγού Καλλάρη Κωσταντίνου 16, Πλατεία Καμάρας, Ψυχικό) ΔΕΥΤΕΡΑ 14/10, στις 18.00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΡΙΤΗ 15/10 στις 9.30 πμ

ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ SHARAREH KHADEMI ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1600438/