Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στις 18.00

Συγκέντρωση

Κάλεσμα σε συγκέντρωση μπροστά από το προξενείο της Τουρκίας

Ο MUSTAFA KOCAK ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 101Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.

Ο MUSTAFA KOCAK ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ .

Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Ο Mustafa Kocak, μετά τις ψευδείς δηλώσεις του ρουφιάνου Berk Ercan, τις οποίες χρησιμοποίησε ο φασισμός της Τουρκίας και με το πρόσχημα μιας δράσης που δεν είχε οποιαδήποτε σχέση καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης , χωρίς την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων.

Ο τουρκικός φασισμός όταν προσήγαγε τον Mustafa Kocak, προσπάθησε να τον μετατρέψει σε ρουφιάνο και συνεργάτη του. Τον βασάνισαν και τον απείλησαν οτι θα βιάσουν τις αδερφές του, όμως ο Mustafa Kocak αρνήθηκε να γίνει ρουφιάνος.

Ο Mustafa Kocak που ξεκίνησε απεργία πείνας αορίστου διάρκειας και στην 90η ημέρα την μετέτρεψε σε απεργία πείνας μέχρι θανάτου. Είναι δικαίωμα η αντίσταση όπου δεν υπάρχει δικαιοσύνη όπως δικαίωμα είναι ο αγώνας κατά του φασισμού και ο Mustafa χρησιμοποιεί το δικαίωμα αυτό κατά του φασισμού της Τουρκίας.

Οι φασίστες αφού δεν κατάφεραν να υποτάξουν την συνείδηση του Mustafa, με την υποχρεωτική σίτιση επιδιώκουν την σωματική του ανάπηρία. Στις αντιστάσεις των απεργιών πείνας μέχρι θανάτου την περίοδο 2000-2007 μέσω της υποχρεωτικής σίτισης έμειναν ανάπηροι 600 αγωνιστές κρατούμενοι. Ο φασισμός προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να τελειώσει την αντίσταση και τον αγώνα του για δικαιοσύνη.

Πρέπει όλοι να υπερασπιστούμε τον Mustafa, να τον προστατέψουμε από τις επιθέσεις υποχρεωτικής σίτισης. Για αυτό το λόγο καλούμε τους συντρόφους μας και τους φίλους μας, στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουμε μπροστά από το προξενείο της Τουρκίας. Να εμποδίσουμε την δολοφονία του Mustafa από τον φασισμό της Τουρκίας.

Συγκέντρωση μπροστά από το προξενείο της Τουρκίας

Βασ. Γεωργίου Β' 8 & Ρηγίλλης

Ημερομηνία : 11.10.2019

Ωρα : 18:00

πηγή : https://oagonas.blogspot.com/2019/10/blog-pos