Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στις 20.00

Συνέλευση Εργατικής Συμμαχίας Στα Δυτικά

Μια νέα φάση της αναμέτρησης με την ακροδεξιά κυβέρνηση της εργοδοσίας έχει αρχίσει. Ενάντια στο «πολυνομοσχέδιο» των μειώσεων των μισθών πείνας, της κατάργησης των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, των ιδιωτικοποιήσεων, των μαζικών απολύσεων και της ελαστικής εργασίας, αλλά και στα σχέδια Κυβέρνησης-ΣΕΒ για την κατάργηση των «τριετιών», ο ταξικός αγώνας είναι απαραίτητο να συνεχίσει.

Η ενότητα της εργατικής τάξης και των αγώνων της, περνάει μέσα από την ρήξη με την συνδικαλιστική γραφειοκρατία και τους δορυφόρους της. Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία και την συνδικαλιστική πάλη και η διεκδίκηση ολόκληρης της ζωής που κλέβει το κεφάλαιο, είναι δεμένη με το πέρασμα της λήψης των αποφάσεων στα χέρια των ίδιων των εργατών και των οργανώσεών τους.

Η Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά, η ταξική πρωτοβουλία δράσης για όλα τα κοινωνικά προβλήματα που ζει η εργατική τάξη, καλεί τους εργαζόμενους και άνεργους της περιοχής, συνδικαλισμένους και μη, στην ανοιχτή συνέλευση προκειμένου να σχεδιάσουμε τους επόμενους σταθμούς των εργατικών κινητοποιήσεων.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/10, 8μμ στον ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΙΛΙΟΥ, ΙΔΟΜΕΝΕΩΣ 32, 2ος ΟΡΟΦΟΣ.

πηγή : https://ergatikisymmaxia.blogspot.com/2019/10…