Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 στις 19.00

Ανοιχτη Εκτακτη Συνελευση No Pasaran

Η κατάληψη στέγης προσφύγων-μεταναστών Νοταρά 26 βρίσκεται σε κίνδυνο εκκένωσης από τον περασμένο Ιούλιο με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους.

Η Νοταρά 26 είναι το μέρος όπου μένουμε και παλεύουμε για ελευθερία καθως και για το δικαίωμα της ζωής και της στέγης. Τώρα βρισκόμαστε σε κίνδυνο εκκένωσης από το κράτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που διαδίδονται στα Εξάρχεια ότι "τώρα έρχονται για εσάς".Η νέα κυβέρνηση με τις αντιμεταναστευτικες και αντιπροσφυγικες ιδεολογίες και νόμους της, θέλει να μας διώξει από το σπίτι μας, να στείλει τα παιδιά μας μακριά από τα σχολεία τους και να μας φυλακίσουν όλους σε κέντρα κολαστήρια, όπως της Μόριας.

Καλούμε τον κόσμο του κινήματος να αντιδράσει: πολιτικές ομάδες, καταλήψεις, κολεκτίβες και ατομικότητες, συνδικάτα, ενώσεις και φυσικά τη γειτονιά να δείξουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους στην κοινότητά μας.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια ζούμε ενωμένοι, με αλληλεγγύη και η κοινότητα μας είναι ενεργό κομμάτι της γειτονιάς των Εξαρχείων.

Είμαστε η Νοταρά 26, είμαστε εδώ, είμαστε ζωντανοί και πιστέψτε μας δεν μπορείτε να εκκενώσετε ένα κίνημα.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι το όπλο μας!Συνέλευση της Ν26, 26/10/2019.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ NO PASARAN

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1600641/