Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις 1η & 6η Νοέμβρη: Κανένα έλεος - καμία θυματοποίηση της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής

Μετά από πέντε χρόνια αντιφασιστικής μάχης, η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής συντρίβεται πολιτικά και οργανωτικά. Δεν υπάρχει στο δημόσιο χώρο, πετάγεται εκλογικά έξω από το κοινοβούλιο, αναμένεται και η καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Οκτώβρης, μήνας απολογιών των ηγετικών στελεχών της ΧΑ και η τελική απολογία του φυρερίσκου Μιχαλολιάκου στις 6 Νοέμβρη αποτυπώνουν το τέλος της συμμορίας. Ήδη πνέει τα λοίσθια και οι πρώην βουλευτές παίζουν το θέατρο του «θύματος» και του «άσχετου» μεταξύ των πολλών «δεν ξέρω, δεν είδα» και αλληλομαχαιρωμάτων. Ο ενορχηστρωτής και εντολέας των δολοφονιών Μιχαλολιάκος τελειώνει την κανιβαλιστική πολιτική «καριέρα» του και θα απολογηθεί με το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα να διαδηλώνει για την νίκη και το τσάκισμα του φασισμού.

1η Νοέμβρη του '13 πέφτουν νεκρά δύο μέλη των φασιστικών δολοφονικών ταγμάτων εφόδου της ΧΑ. Η προσπάθεια ηρωοποίησης και θυματοποίησης της ΧΑ πέφτει στο κενό χάρη στον Μαχητικό Αντιφασισμό και την πλήρη κοινωνική απονομιμοποίηση της συμμορίας. Για την κοινωνία είναι ξεκάθαρο: οι χρυσαυγίτες δεν ειναι «θύματα», είναι τραμπούκοι, εγκληματίες και δολοφόνοι.

Δεν ξεχνάμε τις δολοφονίες Π. Φύσσα, Σ. Λουκμάν και δεκάδων άλλων ανώνυμων μεταναστών, την προσπάθεια τρομοκράτησης των ταγμάτων εφόδου του φασισμού. Δεν θα αφήσουμε να τους αντικαταστήσει η ΝΔ. Δεν θα επιτρέψουμε στην ΝΔ να τους αντικαταστήσουν, είτε με την ακροδεξιά εκστρατεία των Μπογδάνων, είτε με δημοκρατικό προσωπείο δεξιών δημάρχων και στελεχών.

Παραμένουμε συνεπείς στον αγώνα για την οριστική διάλυση των φασιστών και παρόντες ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια πολιτικού ξεπλύματος της ΧΑ από αυτούς που την εξέθρεψαν, ΝΔ και αστική τάξη.

Κανένα έλεος - καμία θυματοποίηση της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού καλεί εργαζόμενους και νεολαία σε Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις:

  • 1 Νοέμβρη στον σταθμό ΗΣΑΠ Νέο Ηράκλειο, στις 6μμ
  • 6 Νοέμβρη στο Εφετείο Αθηνών, στις 8.30πμ

Αθήνα, 27/10/19

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού


Την Παρασκευή 1Νοεμβρίου οι φασίστες της ΧΑ προσπαθούν να ξαναπαίξουν το χαρτί της θυματοποίησης της ναζιστικής οργάνωσής τους και καλούν τον "κόσμο" στο ετήσιο μνημόσυνο της δολοφονίας των 2 μελών των ταγμάτων εφόδων τους. Μόνο που το φετινό κάλεσμα έχει μια σημασία ξεχωριστή. Η ΧΑ πλέον είναι εκτός Βουλής, η δίκη της βρίσκεται στο τελικό στάδιο με τις απολογίες των στελεχών της, έχει κλείσει την συντριπτική πλειοψηφία των γραφείων της και γενικά έχει αποσυρθεί από τον δημόσιο λόγο αφού την ακροδεξιά ρητορική έχει αναλαβει η κυβέρνηση της ΝΔ. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας εφησυχάσει. Η εντατικοποίηση της κρατικής καταστολής σε κομμάτια της κοινωνίας του αγώνα και η αποδεδειγμένη σχέση μεταξύ ταγμάτων εφόδου της ΧΑ με την αστυνομία επιτρέπει σε θύλακες της ΧΑ να λειτουργούν όπως ξέρουν. Στα σκοτεινά, στα μουλωχτά, με την κάλυψη των μπάτσων και αυτό είναι ένα παιχνίδι που το ξέρουν καλά. Εκεί όμως θα είμαστε κι εμείς. Ο δρόμος και οι γειτονιές ανήκουν στον κόσμο του αγώνα και της αλληλεγγύης. Δεν θα επιτρέψουμε στους φασίστες να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Είμαστε σε ετοιμότητα, απαντάμε δυναμικά σε οποιαδήποτε πρόκληση. Καλούμε 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 6.00 μμ στην πλατεία Ηρακλείου, στον σταθμό ΗΣΑΠ Νέου Ηρακλείου. Πορευόμαστε μαζί, απαντάμε συλλογικά σε οποιαδήποτε προσπάθεια των φασιστών να βρουν πατήματα στις γειτονιές μας.

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

κάλεσμα : αντιφασιστική αντιεξουσιαστική συνέλευση Ν.Ιωνίας Ν.Ηρακλείου

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/80657/