Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στις 9.00 πμ

Συγκέντρωση για τη δίκη που αφορά την παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο Κικίλια

Κάλεσμα συγκέντρωσης στην Ευελπίδων Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συγκέντρωσης στην Ευελπίδων Τετάρτη 30 Οκτωβρίου για την δίκη που αφορά την παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Κικίλια.

Στις 18 Οκτωβρίου, επιλέξαμε να παρέμβουμε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού υγείας Κικίλια στο Κολωνάκι. Μια συμβολική ενέργεια ως απάντηση στην οργανωμένη επίθεση της κυβέρνησης προς την δημόσια υγεία. Μια επίθεση,που πλήττει την κοινωνική βάση με κάθε τρόπο. Καθυστέρηση παροχής φαρμάκων σε καρκινοπαθείς,η καταστροφική παρέμβαση στον τρόπο λειτουργείας του ΚΕΘΕΑ και ως αποκορύφωμα η εγκληματική απόρριψη του αιτήματος των γονιών του μικρού Ραφαήλ. Μια απόρριψη που φυσικά άλλαξε,όταν στοχοποιήθηκε για την ευθύνη του ο υπουργός και όταν ο κόσμος είχε ήδη μαζέψει το ποσό που χρειαζόταν για να λάβει το παιδί την θεραπεία του.Η ξεφτίλα του Κικίλια όμως δεν τελειώνει εδώ. Άσκησε μήνυση στον κατά τα λεγόμενα του "άνανδρο" σύντροφο μας που δέχτηκε βίαιη επίθεση από τον μπράβο του γραφείου του ενώ τον είχαν με χειροπέδες στο πεζοδρόμιο.

Σας καλούμε όλους/ες στα δικαστήρια Τετάρτη 30 Οκτωβρίου κτήριο 16 και ώρα 9 να μη σιωπήσουμε για την αδικία γύρω μας,να υπερασπιστούμε τη δημόσια υγεία.

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1600658/