Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 στις 18.30

Συνέλευση για τη διοργάνωση της παγκρήτιας πορείας

Η Τουρκική εισβολή συνεχίζεται - Συνέλευση 28/10/2019

Η εισβολή των τζιχαντιστικών συμμοριών με την υποστήριξη των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων συνεχίζεται αμείωτα. Η λεγόμενη εκεχειρία λήγει αύριο και κανείς δεν μπορεί να πει πως θα εξελιχτούν τα πράγματα από εδώ και μπρός. Ένα μεγάλο μέρος των βορείων συνόρων βρίσκεται υπό κατοχή και οι πληθυσμοί που το κατοικούν βρίσκονται άλλη μια φορά μπροστά στον κίνδυνο του εκτοπισμού και της γενοκτονίας από τον ισλαμοφασισμό και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια του τουρκικού καθεστώτος.

Η αντίσταση που έχει εκδηλωθεί με όλους του τρόπους επί τόπου αλλά και η αλληλεγγύη που έχει εκφραστεί σε όλο τον κόσμο έχει βάλει φραγμό στα σχέδια αυτά και πρέπει να ενδυναμωθούν κι άλλο.

Ταυτόχρονα, ολόκληρη η υφήλιος ταρακουνιέται από εξεγέρσεις και διαδηλώσεις ενάντια στον σκοταδισμό, τον ολοκληρωτισμό και τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.
Καλούμε σε συνέλευση για την διοργάνωση της παγκρήτιας πορείας που θα γίνει στο Ρέθυμνο (στις 2 του Νοέμβρη - 18:00 στο Δημαρχείο) στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αντίστασης που καλεί η καμπάνια #Riseup4rojava.

Η ημέρα αυτή προσφέρεται να συνδέσουμε τους αγώνες σε Χίλη, Βαρκελώνη, Λίβανο, Ροζάβα, Ιράκ, Εκουαδόρ, Ουρουγουάη. Ελάτε να το οργανώσουμε.

18:30 - Στο αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο Da, Ντεντιδάκηδων 15 στην Αγία Τριάδα #heraklion
Hevalen-gr

πηγή : https://www.facebook.com/HevalenGr/