Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στις 18.00

Μαζική αφισοκόλληση & παρέμβαση στα Εξάρχεια

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΤΑΡΑ 26

Η κρατική κατασταλτική εκστρατεία που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2019 και θέτει στο στόχαστρο το αναρχικό κίνημα, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τις καταλήψεις και τις δομές αγώνα, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες συνεχίζεται. Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι απειλές για επικείμενη εκκένωση της κατάληψης στέγης προσφύγων/μεταναστών Νοταρά 26. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικές δυνάμεις κατοχής που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή εντείνουν την επίδειξη δύναμης, με συνεχείς οχλήσεις στους διαμένοντες στην κατάληψη, δηλαδή σε ανθρώπους ξεριζωμένους από τους τόπους τους, εξαιτίας του πολέμου και της φτώχειας, επιχειρώντας να σπείρουν το φόβο και να τους τρομοκρατήσουν.

Την ίδια στιγμή, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από τις προσφυγικές καταλήψεις που εκκενώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν έγκλειστοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κλειστού ή ανοιχτού τύπου ή κατ' ευφημισμό camps, σε κάθε περίπτωση σε χώρους ακατάλληλους για την ανθρώπινη διαβίωση και αξιοπρέπεια. Αυτά τα σύγχρονα Νταχάου και Γκουαντάναμο, στα οποία φυλακίζονται χιλιάδες εκτοπισμένοι, αναδεικνύουν με τον πιο βίαιο τρόπο την υποκρισία του «ανθρωπισμού» της εξουσίας.

Εμείς από την πλευρά μας θα υπερασπιστούμε την ελευθερία, απέναντι στην υποταγή, την αυτοοργάνωση απέναντι στην εκμετάλλευση, την αξιοπρέπεια απέναντι στην βαρβαρότητα, τους ανθρώπους απέναντι στα κτήνη. Θα υπερασπιστούμε συλλογικά και μαχητικά τις αυτοοργανωμένες δομές ζωής και αγώνα.

Ενάντια στον πόλεμο στην καπιταλιστική περιφέρεια, και τις ρατσιστικές πολιτικές της Ευρώπης- Φρούριο, τις χιλιάδες δολοφονίες στα σύνορα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις εκκενώσεις κατειλημμένων δομών προσφύγων και μεταναστών.

Ενάντια στις συνεχείς αντικοινωνικές πολιτικές αναδιάρθρωσης προς όφελος των αφεντικών και το χτύπημα των μαθητικών καταλήψεων, την επίθεση στο άσυλο των πανεπιστημίων και την προσπάθεια καταστολής του ταξικού συνδικαλισμού και του όπλου της απεργίας.

Ενάντια στην αστυνομική κατοχή των Εξαρχείων, τις εισβολές σε κατειλημμένους χώρους αγώνα και τις δομές του κινήματος, τη συνεχή ενίσχυση του νομικού οπλοστασίου του κράτους και την προσπάθεια εξουδετέρωσης των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων και την τρομοκράτηση όλης της κοινωνίας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΤΑΡΑ 26,

ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ

¡NO PASARAN!

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΤΑΡΑ 26

-Τρίτη 29/10, 18.00: στην κατάληψη στέγης προσφύγων και μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26, μαζική αφισοκόλληση, παρέμβαση στη γειτονιά εν όψει της διαδήλωσης ¡NO PASARAN! στις 9 Νοέμβρη.

- Τετάρτη 30/10, 19.30: η Συνέλευση του ¡ΝΟ PASARAN! θα πραγματοποιηθεί στην κατάληψη στέγης προσφύγων και μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26.

- Πέμπτη 31/10, 17:00: Πορεία γειτονιάς σε αλληλεγγύη στην κατάληψη στέγης προσφύγων/ μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26 - συγκέντρωση έξω από την κατάληψη

3ημέρες εκδηλώσεων στην κατάληψη στέγης προσφύγων/μεταναστών Νοταρά 26

- Παρασκευή 1/11, 18:00: Παιδικές εκδηλώσεις

- Σάββατο 2/11, 21:00: Προβολή ταινίας

- Κυριακή 3/11, 18.00: Συλλογικό μαγείρεμα από τους διαμένοντες της κατάληψης

Αναρχικό - Αντιεξουσιαστικό Στέκι «ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ», Κατάληψη ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 37, Κατάληψη Στέγης Προσφύγων /Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26, Squat for Refugees/Migrants SPIROU TRIKOUPI 17, ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών), Αναρχική Φοιτητική Συνέλευση ΑΡΟΔΑΜΟΣ, Κ*ΒΟΞ Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο, Αντιφασιστική - Αντιεξουσιαστική συνέλευση Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου, Σύντροφοι και Συντρόφισσες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1600673/