Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 18.00

Αναρχική Ομάδα Περάματος και Open Mics Rap Session

Ζώντας σ'ένα χρηματοκεντρικό σύστημα που υπολογίζει την κάθε ύπαρξη μόνο ως δημιουργό-καταναλωτή κέρδους και σε μια περιοχή όπου επιβάλλονται απροκάλυπτα τα θέλω τεράστιων καταστροφικών για τη Γή και τους κατοίκους της οικονομικών συμφερόντων,ερχόμαστε σε συνεργασία με την ομάδα Open Mics rap session να δημιουργήσουμε κάτι απο τη βάση,από και προς όλα τα καταπιεσμένα άτομα.Αντιπαραθέτουμε τη συλλογική ανάγκη για δημιουργία αδιαμεσολάβιτης έκφρασης και αντικουλτούρας ενάντια στην σαπίλα της ατομικής προβολής για εφήμερη-επίπλαστη φήμη ή/και χρήμα,προσδοκώντας στην δημιουργία ευνοϊκων συνθηκών για αντίστοιχα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα.

ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΟ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ και φανερούς ή κρυφούς σπόνσορες,παίρνουμε και δίνουμε τα μικρόφωνα σε όποιον θέλει να εκφραστεi ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙΑΠΟ ΦΥΛΟ,ΦΥΛΗ,ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ Ή ΕΙΔΟΣ.

Φτύνουμε στα μούτρα ανωτέρων ή τοπικών κρατιστών τον σεξισμό,ρατσισμό,σπισισμό και την εμπορευματοποίηση καθε πτυχής της ζωής μας που θέλουν να μας επιβάλλουν.

09/11/2019 Γηπεδακια μπάσκετ "ΣΕΛ" (κάτω απ΄το γήπεδο ποδοσφαίρου Περάματος)

Πρόσβαση με τις συγκοινωνίες:Β18 Αθήνα-Πέραμα μέσω Π.Ράλλη Γ18 Αθήνα-Πέραμα μέσω Γρ.Λαμπράκη 843 Πειραιάς-Πέραμα ΣΤΑΣΗ "ΣΙΔΕΡΑ"

Είσοδος ελεύθερη

anarexchy_peraexma@riseuexp.net

Αλληλεγγυη στα Εξάρχεια και σε όλες τις καταλήψεις Δύναμη στα αδέλφια μας που εξεγείρονται ανα τον κόσμο

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/80693/