Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στις 20.00

Μνήμη, κατάληψη, κίνημα… και μπαρ

Περίοδος φοιτητικών κινητοποιήσεων κι επειδή πολλά μέλη της συνέλευσης έχουν παλιούς ή και ανοιχτούς λογαριασμούς με το εκπαιδευτικό εργοστάσιο, την αναδιάρθρωσή του και τους αγώνες εναντίον της, το πρώτο πολιτικό καφενείο της νέας σεζόν έχει ως θέμα τις φοιτητικές καταλήψεις και δη την αυτόνομη τάση εντός τους.

Θυμόμαστε (με τη βοήθεια και οπτικοακουστικού υλικού) και ανταλλάσσουμε βιώματα για τους αγώνες του παρελθόντος από το 2006-'07 και το 2011 ως σήμερα, σε μια χαλαρή κουβέντα στο Στέκι Πέρασμα (Ζ. Πηγής 95 -97 & Ισαύρων) βασισμένη πάνω σε κάποιους συμφωνημένους άξονες για τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την αγωνιστική παρέμβαση σε επίπεδο σχολών, την έννοια της κατάληψης και τις εμπειρίες αυτόνομων φοιτητικών αγώνων. Σκοπός φυσικά η συνεισφορά της κινηματικής μνήμης στην ενίσχυση των αγώνων του σήμερα.

Ακολουθεί μπαρ με μεγάλες μουσικές επιτυχίες που συγκλόνισαν το φοιτηταριάτο των προηγούμενων εποχών, συνοδεία αλκοόλ και ξηροκαρπίων, με τα έσοδα να πηγαίνουν όπως πάντα στην ενίσχυση του ταμείου αλληλοβοήθειας της συνέλευσης για την κυκλοφορία των αγώνων.

πηγή : email που λάβαμε στις 5 Νοέμβριος 14h