Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 στις 11.00

2 καλέσματα : 1 2

Παράσταση αλληλεγγύης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΕΑ

Την Τετάρτη 13/11/2019 εκδικάζεται στο εφετείο Χανίων η έφεση που άσκησαν οι καταδικασμένοι για την δολοφονική επίθεση στον γιατρό Δημήτρη Μακρέα.
Πριν 4,5 και πλέον χρόνια,(25/3/2015), ο Δημήτρης ξυλοκοπήθηκε βάναυσα αφού χτυπήθηκε πισώπλατα. Η ομάδα που του επιτέθηκε και τον χτύπησε έδρασε με οργανωμένο και φασιστικό τρόπο. Ο Δημήτρης Μακρέας νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποσκληρίδιο αιμάτωμα.
Στο πρωτοδικείο, δύο από τους κατηγορούμενους κρίθηκαν ένοχοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης 4 ετών και 4 ετών και 10 μηνών

- Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στο φίλο και σύντροφο Δημήτρη Μακρέα.
- Ζητάμε την καταδίκη των ενόχων ως παραδειγματισμό για να μη ξανασυμβούν αντίστοιχες φασιστικού τύπου δολοφονικές επιθέσεις.
- Καλούμε σε παράσταση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια,
την Τετάρτη 13/11/2019 στις 11.00

Κοινωνικό Στέκι- Στέκι Μεταναστών

πηγή : https://el-gr.facebook.com/stekichania/


Κάλεσμα στα Δικαστήρια για τον Δημήτρη Μακρέα την Τετάρτη 13 Νοέμβρη στις 11 π.μ.

Την 25η Μαρτίου 2015 μια ομάδα φασιστών έστησε ενέδρα και χτύπησε πισώπλατα με ένα στιλιάρι στο κεφάλι τον σύντροφο Δημήτρη Μακρέα, ο οποίος νοσηλεύτηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο. Η θρασύδειλη επίθεση έγινε λίγες ώρες μετά από τη συμμετοχή του σε μια συναυλία του yar aman με τραγούδια από την κοινή παράδοση ελλήνων και τούρκων η οποία είχε κεντρικό σύνθημα, »εμείς εστιάζουμε σ' αυτά που μας ενώνουν». Στο πρωτοδικείο, δύο από τους κατηγορούμενους κρίθηκαν ένοχοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και καταδικάστηκαν.

Καλούμε σε παράσταση αλληλεγγύης στον φίλο και σύντροφο Δημήτρη Μακρέα την Τετάρτη 13/11/2019 στις 11 π.μ. στο Εφετείο Χανίων, όπου εκδικάζεται η έφεση που άσκησαν οι φασίστες για την δολοφονική επίθεση.

πηγή : https://rosanera.squat.gr/2019/11/11/Κάλεσμα-…