Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στις 18.00

Κάλεσμα σε συγκέντρωση μπροστά από το προξενείο της Τουρκίας

Κάλεσμα σε συγκέντρωση μπροστά από το προξενείο της Τουρκίας

ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΒΑΣΙΛ. ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΗΣ

Την Παρασκευή 8 Νοέμβριου 2019 Στις 18.00 μμ

(Κάθε την Παρασκευή στις 18: 00 μμ θα είμαστε μπροστά από τις πρεσβείες της Τουρκίας)

O MUSTAFA KOCAK ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ AKP.Ο MUSTAFA KOCAK ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ MUSTAFA KOCAK ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ.

Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Ο Mustafa Kocak, με τις ψευδείς δηλώσεις του ρουφιάνου Berk Ercan, τις οποίες χρησιμοποίησε ο φασισμός της Τουρκίας, με το πρόσχημα μιας δράσης που δεν είχε οποιαδήποτε σχέση, χωρίς την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων, καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Ο τουρκικός φασισμός όταν προσήγαγε τον Mustafa Kocak, προσπάθησε να τον μετατρέψει σε ρουφιάνο, σε συνεργάτη του. Τον βασάνισε, απείλησε με βιασμό τις αδερφές του Mustafa Kocak. Όμως ο Mustafa Kocak αρνήθηκε να γίνει ρουφιάνος.

Ο Mustafa Kocak στην απεργία πείνας αορίστου διάρκειας που ξεκίνησε κατά της αδικίας, στην 90η ημέρα την μετέτρεψε σε απεργία πείνας μέχρι θανάτου. Είναι δικαίωμα η αντίσταση όπου δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Είναι δικαίωμα ο αγώνας και η αντίσταση κατά του φασισμού. Ο Mustafa χρησιμοποιεί το δικαίωμα του στην αντίσταση κατά της αδικίας και του φασισμού της Τουρκίας.

Οι φασίστες που δεν κατάφεραν να υποτάξουν την συνείδηση του Mustafa, με την υποχρεωτική σίτιση θέλουν να τον κάνουν ανάπηρο. Στις αντιστάσεις των απεργιών πείνας μέχρι θανάτου την περίοδο 2000-2007 με την υποχρεωτική σίτιση έκαναν ανάπηρους 600 αγωνιστές κρατούμενους. Ο φασισμός κάνοντας ανάπηρο τον Mustafa, προσπαθεί να τελειώσει την αντίσταση, τον αγώνα του για δικαιοσύνη.

Καλούμε όλους όσοι είναι κατά του φασισμού, να υπερασπιστούμε τον Mustafa, να τον προστατέψουμε κατά των επιθέσεων υποχρεωτικής σίτισης.

πηγή : http://oagonas.blogspot.com/
πηγή : email που λάβαμε στις 8 Νοέμβριος 00h