Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις 18.00

9 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8 9

[Αθήνα] Πορεία αλληλεγγύης στο εκκενωμένο στέκι ΑΣΟΕΕ

Το πρωί της Κυριακής 10/11/2019,μια εβδομάδα μετά την εκκένωση της πολιτικής κατάληψης Βανκούβερ απαρτμάν, κτήριο που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του οικονομικού πανεπιστημίου,αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο χώρο της σχολής με σκοπό την εκκένωση του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ασοεε,της πολιτικής παράταξης αρενΑ και ενός νέου κατειλημμένου χώρου στο δεύτερο όροφο της σχολής . Μέχρι τις 9 η ώρα,σε διάστημα δηλαδή δύο ωρών,η διαδικασία εκκένωσης είχε λάβει τέλος με τους χώρους αυτούς να έχουν σφραγιστεί και τα κλειδιά να έχουν παραδοθεί στη πρυτανεία.Από εκέι και ύστερα στρατοπέδευσαν αστυνομικές δυνάμεις στα πέριξ της σχολής και το βράδυ της Κυριακής διμοιρίες ΜΑΤ ζητούσαν φοιτητικά πάσο, στη σίτιση της ασοεε , προκειμένου να μπορέσει κόσμος να εισέλθει στη σχολή.

Για εμάς οι μέρες που έγιναν οι 2 αυτές αστυνομικές επιχειρήσεις δεν επιλέχτηκαν καθόλου τυχαία,με την πρώτη να είναι Σάββατο και τη δεύτερη Κυριακή,μέρες κατά τις οποίες η σχολή είναι κλειστή,αποτρέποντας έτσι οποιοδήποτε ενδεχόμενο αντίστασης,στερώντας μας τη δυνατότητα της υπεράσπισης των ίδιων μας των χώρων και εξασφαλίζοντας την μηδενική παρουσία κόσμου εντός του πανεπιστημίου.Είναι φανερό πως για το κράτος ο κόσμος της αντίστασης αποτελούσε και αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη,έτσι προσπαθεί να βρίσκει τρόπους να καταστείλει χώρους που με τις δράσεις και την παρουσία τους διαταράσσουν την αποστειρωμένη καθημερινότητα και προτάσουν τον αγώνα και την άρνηση στο κυρίαρχο.Συγκεκριμένα το στέκι ασοεε,μια αυτοργανωμένη δομή η οποία λειτουργεί από το 2003, με συνέπεια τόσο στο λόγο όσο και στις πολιτικές δράσεις του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού κινήματος και με μία ιστορία χρόνων διεκδίκησης πέραν του δημόσιου πεδίου της σχολής αλλά και του πεζοδρομίου,για την εργασία του πλέον παρανομοποιημένου εργατικού δυναμικού, αυτό των μεταναστών, είναι ξεκάθαρο το πόσο ενοχλεί τα κρατικά σχέδια.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, στρατηγικά και σε πλήρη συνεργασία με τον πρύτανη Εμμανουήλ Γιακουμάκη(γνωστό φιλόμπατσο σκουπίδι όπου με δικές του πιέσεις εκκενώθηκε η κατάληψη Βανβκούβερ και τώρα η κατάληψη μας) επιλέχτηκε και το lock out της σχολής από τη Δευτέρα 11/11 μέχρι και την Κυριακή 17/11.Αρχικά σαν τροχοπέδη σε εμάς τους ίδιους για την επανακατάληψη του χώρου μας και δεύτερον ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου,με σκοπό την αποδυνάμωση των εστιών αγώνα που διαχρονικά αποτελούσαν τα πανεπιστήμια αλλά και τη πτώση του ηθικού του κινήματος. Με τις θρασύδειλες εκκενώσεις τους συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο !Ο αντιεξουσιαστικός χώρος έχει δείξει τη δυναμική του και την ενότητα του σε στιγμές τεταμένης καταστολής όπως αυτή που ζούμε και ακριβώς αυτή την παρουσία είναι που φοβούνται κράτος και μπάτσοι.Έχουμε οπλιστεί με αυταπάρνηση και οργή και είναι ξεκάθαρο πως ο Γιακουμάκης και οι ''φίλοι'' του θα μας βρουν απέναντί τους.

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ

πηγή : email που λάβαμε στις 12 Νοέμβριος 00h


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Σαν αυτοδιαχειριζόμενο στέκι πανεπιστημίου Πειραιά, στηρίζουμε, καλούμε και συμμετέχουμε στην πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ΑΣΟΕΕ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/11, ώρα 18:00 στην πλατεία Αμερικής. Οι καταλήψεις είναι εστίες αγώνα και θα ματώσετε για να τις πάρετε! Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις!

αυτοδιαχειριζόμενο στέκι πανεπιστημίου Πειραιά

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/80815/


1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΠΟΡΕΙΑ αλληλεγγύης με το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου έγινε αστυνομική εισβολή με σκοπό την εκκένωση κατειλημμένων χώρων εντός της ΑΣΟΕΕ, ένας εκ των οποίων χρησιμοποιείται από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε ως κομμάτι και συνέχιση του ευρύτερου κατασταλτικού πλάνου που έχει διαμηνύσει και δρομολογεί η ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο Προ.Πο. Το κράτος υπό διακυβέρνηση Μητσοτάκη και δημαρχεία Μπακογιάννη, με το έδαφος ήδη στρωμένο από την απελθούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί με κλιμακούμενες ενέργειες ένας πόλεμο ενάντια στα καταπιεσμένα και αγωνιζόμενα κομμάτια της μητρόπολης. Μιας μητρόπολης η «εξυγίανση» της οποίας είναι κεντρική πολιτική ατζέντα του δόγματος τάξη και ασφάλεια. Ξαφνικά ανακαλύπτονται «γιάφκες» και «επιχειρησιακά κέντρα» στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ. Τα «πρωτοφανή» ευρήματα της έρευνας στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι (κράνη, σημαίες, άδεια μπουκάλια ποτών κτλ) παρουσιάζονται νυχθημερόν, σε προφανή σύγχυση με τα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μετά τις συλλήψεις για την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, στα ΜΜΕ όπου συνδικαλιστές μπάτσοι και δημοσιογράφοι επιδίδονται σε ένα επικοινωνιακό κρεσέντο τρομολαγνείας. Μετά την απόφαση της Συγκλήτου της ΑΣΟΕΕ να βάλει λουκέτο στη σχολή για μια εβδομάδα, φοβούμενη κλιμάκωση των εντάσεων εν όψει 17 Νοέμβρη, αριστερές/οί φοιτήτ(ρι)ες που προσπάθησαν να σπάσουν το λοκ άουτ βρέθηκαν αντιμέτωπες/οι με την πρώτη νομιμοποιημένη εισβολή των δυνάμεων καταστολής στο πανεπιστήμιο με τις συνεπακόλουθες βιαιότητες τους. Στον πόλεμο που μας ασκούν επιλέγουμε να ορθώσουμε τα συλλογικά μας αναχώματα απέναντι στην καταστολή. Τίποτα δεν τελείωσε. Όλα συνεχίζονται.

Στεκόμαστε δίπλα στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ και καλούμε σε:

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 18:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Συντονισμός αναρχικών/αντιεξουσιαστικών/αυτόνομων στεκιών και σχημάτων εντός των σχολών Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ/Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου/ Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Παπει/Αναρχικό Στέκι Φιλοσοφικής/Αναρχικό Στέκι Γεωπονικού/Αντιεξουσιαστικό Στέκι Παντείου/Aυτόνομο Σχήμα ΦΜΣ/Διαρρήκτ(ρι)ες της φοιτητικής κουλτούρας/Γραφείo ανόμων υποθέσεων (Νομική)/Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΤΕΙ/Αντιπατριωτική Συνέλευση (ΤΕI)

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1601014/


1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΑΣΟΕΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/11 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ

ΤΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

Το πρωί της Κυριακής 10/11 μπάτσοι σε συνεννόηση με τις πρυτανικές αρχές εισέβαλαν στο πανεπιστήμιο της ΑΣΟΕΕ και εκκένωσαν 3 κατειλημμένους χώρους, σε έναν απ' τους οποίους στεγάζεται το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ. Οι χώροι αυτοί σφραγίστηκαν και αποδόθηκαν στο πανεπιστήμιο. Το απόγευμα έξω απ' τη σχολή υπήρχαν μπάτσοι που έκαναν έλεγχο στους φοιτητές, ζητώντας το πάσο τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στη σίτιση. Λίγο μετά ανακοινώθηκε επίσημα η απόφαση της Συγκλήτου της ΑΣΟΕΕ να κάνει lock out για όλη την εβδομάδα μέχρι τις 17/11. Tη Δευτέρα 11/11 και ενώ η λειτουργία της σχολής είχε ανασταλεί, φοιτητές/-τριες μπήκαν στο προαύλιο της σχολής διαμαρτυρόμενοι/-ες για το αυθαίρετο lock out της Συγκλήτου. Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την γύρω περιοχή, εγκλωβίζοντας ουσιαστικά τους φοιτητές μέσα στο πανεπιστήμιο. Έπειτα εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο και ακολούθησε ρίψη χημικών και ξυλοδαρμός των φοιτητών. Από τις συγκρούσεις υπήρξαν 5 τραυματίες, κάποιοι από αυτούς χτυπήθηκαν βάναυσα από τις δυνάμεις καταστολής, οι οποίες ωστόσο δεν επέτρεψαν σε ασθενοφόρο να προσεγγίσει τον χώρο και να τους παραλάβει.

Οι κινήσεις αυτές εντάσσονται στην κατασταλτική επιχείρηση του κράτους που άρχισε επί κυβέρνηση Σύριζα με εκκενώσεις πληθώρας πολιτικών, στεγαστικών και μεταναστευτικών καταλήψεων. Η ΝΔ πατώντας πάνω στην πολιτική της αφομοίωσης των αγώνων που υπήρχε επί κυβέρνησης Σύριζα, ανέλαβε την εξουσία σε μία περίοδο που οι κοινωνικές και πολιτικές αντιστάσεις δεν ήταν έντονες, και επενδύοντας προεκλογικά στο δόγμα "τάξη και ασφάλεια" κλιμάκωσε την καταστολή. Από την αρχή της διακυβέρνησής της, η ΝΔ προχώρησε σε μία σειρά από εκκενώσεις καταλήψεων και επέβαλε την αστυνομική κατοχή στα Εξάρχεια, τοποθετώντας μπάτσους τόσο περιμετρικά όσο και σε κάθε γωνία της γειτονιάς. Σε συνέχεια αυτής της γενικευμένης επίθεσης εκκενώθηκε και η κατάληψη Βανκούβερ Απαρτμάν (2/11). Η εκκένωση έγινε σε συνεννόηση με τις πρυτανικές αρχές της ΑΣΟΕΕ, καθώς το κτίριο βρίσκεται στην δικαιοδοσία του πανεπιστημίου. Στην περίπτωση αυτή αναδεικνύεται ο κομβικός ρόλος της Συγκλήτου και συγκεκριμένα του πρύτανη Γιακουμάκη, ο οποίος για τρίτη φορά υπέβαλε αίτημα για την εκκένωση της.

Όλη αυτή η κατασταλτική επίθεση στοχεύει τον κόσμο του αγώνα και τα καταπιεσμένα κομμάτια της κοινωνίας και γίνεται σε μία περίοδο που επιχειρείται η περαιτέρω εκμετάλλευση και υποτίμηση των από τα κάτω. Είναι φανερό ότι το κράτος θέλει να φθείρει και να εξοντώσει τους εχθρούς του για να επιβάλλει το νέο αναπτυξιακό του σχέδιο. Μέσα σε αυτό εντάσσεται η επιχειρηματικοποίηση, ο εξευγενισμός και η αποστείρωση -κατά τα δυτικά πρότυπα- των ελληνικών πανεπιστημίων. Αυτό προϋποθέτει τον εκμηδενισμό των αντιστάσεων μέσα στις σχολές, την καταστολή των πολιτικών στεκιών που παράγουν ανατρεπτικό λόγο και δράση και τον εκδιωγμό των καταπιεσμένων που οικειοποιούνται τους πανεπιστημιακούς χώρους για τις δικές τους ανάγκες (πχ. μετανάστες μικροπωλητές).

Αντιλαμβανόμαστε την εκκένωση του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού ΑΣΟΕΕ ως μία επίθεση εναντίον όλων των αναρχικών/αντιεξουσιαστικών εγχειρημάτων εντός των σχολών. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στα σχέδια κράτους και αφεντικών, ενάντια στην καθημερινή υποτίμηση των ζωών μας. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τις δομές μας και να δημιουργήσουμε νέες ρωγμές στο κόσμο της κυριαρχίας.

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ

ΜΠΑΤΣΟΙ, TV, ΠΡΥΤΑΝΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Στηρίζουμε την πορεία του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού ΑΣΟΕΕ,

Παρασκευή 15/11 στις 18:00 στην πλατεία Αμερικής

κείμενο σε μορφή pdf

ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ

πηγή : https://steki-fls.espivblogs.net/2019/11/13/k…


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Κείμενο: «Φόβος και παράνοια στην ΑΣΟΕΕ» - Πορεία Παρασκευή 15/11 @ 18.00, Πλ. Αμερικής

Στην προσπάθεια εκκένωσής τους από το κράτος, απαντάμε πως οι κατειλημμένοι χώροι, δεν είναι τα ντουβάρια, αλλά οι σχέσεις και οι ιδέες που ανθίζουν από μέσα τους. Και για καθέναν που νομίζουν ότι αδειάζει θα ορμάμε να καταλαμβάνουμε άλλους τρείς.

εδώ

το κείμενο σε μορφή PDF

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου Αθήνας

πηγή : http://stekipolytexneiou.squat.gr/2019/11/12/…


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Κάτω τα χέρια από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στεκι ΑΣΟΕΕ

Μπάτσοι και δημοσιογράφοι.Γελοίοι!Τόση έρευνα στη "γιάφκα" κι ακόμα δε βρήκατετο πιο βαρύ μας όπλο.Τόσες γενιές έχουν φοιτήσει στη μαχητική αλληλεγγύη στα πεζοδρόμια της Πατησίων.Τα πεζοδρόμια ενός πολέμου ταξικού.

Ε λοιπόν αυτά τα πεζοδρόμια το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ασοεε τα γνωρίζει καλά.Γιατί ήταν πάντα εκεί,δίπλα στις μετανάστριες και τους μετανάστες μικροπωλητές,δίπλα στις εκκενωμένες καταλήψεις,απέναντι στη βοθρίλα που μας προσφέρει απλόχερα η ελληνική πραγματικότητα.Στη νέα επίθεση που δέχεται στεκόμαστε στο πλάι του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ασοεε

Στηρίζουμε την πορεία την Παρασκευή 15 Νοέμβρη στις 18:00 στην πλατεία Αμερικής.

Γραφείo ανόμων υποθέσεων

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1601033/


1 2 3 4 5 6 7 8 9

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΕΚΚΕΝΩΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΣΟΕΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΑΣΟΕΕ (greek & english)

Τον τελευταίο καιρό η κατασταλτική εκστρατεία του κράτους απέναντι σε κατειλημμένους χώρους έχει σχεδόν καταστεί κανονικότητα. Το μοτίβο είναι φανερό, καταλήψεις στέγης μεταναστ(ρι)ών και χώροι με πολύμορφη πολιτική δράση και αντιεξουσιαστικά χαρακτηριστικά εκκενώνονται ο ένας μετά τον άλλον .

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο την Κυριακή 10/11/19 το στέκι ΑΣΟΕΕ δέχτηκε επίθεση από τους μπάτσους και εκκενώθηκε νωρίς το πρωί ενώ η σχολή ήταν άδεια. Η κίνηση αυτή ακολουθήθηκε από εντολή για lock out όλης της σχολής μέχρι και τις 17 Νοέμβρη, σε μια προσπάθεια των μπάτσων να καταστείλουν την πολιτική δράση εν γένει εντός του πανεπιστημίου. Ο πρύτανης της σχολής Εμμανουήλ Γιακουμάκης απέδειξε για άλλη μια φορά, έπειτα από την εκκένωση της κατάληψης Βανκούβερ, πόσο εξόφθαλμα υπερασπίζεται το κράτος και τα τσιράκια του.

Όσο οι μπάτσοι προσπαθούν μέσω ενός πλήθους κατασταλτικών δράσεων να τρομοκρατήσουν το αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας η κυρίαρχη προπαγάνδα από την μεριά της αποπειράται με κάθε τρόπο να το δαιμονοποιήσει στη δημόσια σφαίρα. Η στάση τους δε μας προκαλεί φυσικά καμιά εντύπωση.

Για εμάς κάθε κατειλημμένος χώρος και κάθε στέκι είναι ένας χώρος αγώνα, ένας χώρος που θα υπερασπιζόμαστε πολιτικά χτίζοντας σχέσεις αλληλεγγύης, εμπιστοσύνης και αντίστασης, μακριά από τον ατομικισμό και την καπιταλιστική μιζέρια. Μέσα σε αυτές τις καταλήψεις και τα στέκια παίρνουν υλική υπόσταση οι ιδέες μας. Όσο για την επικινδυνότητα έχουμε να πούμε ότι είμαστε και σκοπεύουμε να παραμείνουμε επικίνδυνοι/ες για το κράτος, την ιδιοκτησία, για τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα και την κανονικότητα της ελληνικής κοινωνίας εν γένει.

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/11 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΣΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

κάλεσμα : Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/τριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων

επικοινωνία : synsquat.blackblogs.org

CALL TO THE DEMO IN SOLIDARITY WITH ASOEE STEKI ON FRIDAY 15/11

Recently, the state's repressive campaign against squatted houses has become almost a normality. The pattern is obvious, migrant squats and spaces with diverse political activity and antiauthoritarian characteristics are evicted one after the other.

Within this context, on Sunday 10/11/19 the ASOEE steki was attacked by cops and evicted early in the morning while the university was still empty. This move was followed by police orders to lock out the entire school until November 17, in an attempt by the cops to suppress political action generally within the university. The dean of the school, Emmanuel Yakoumakis, has once again shown, after the eviction of the Vancouver squat, how much he defends the state and its minions.

As long as the cops try through a series of repressive actions to terrorize the struggling part of society, the dominant propaganda on its part is trying in every way to demonize it in the public sphere. Their attitude is does not come as a surprise to us.

For us every squatted house and every "steki" is a space of struggle, a space where we can defend ourselves politically by building relationships of solidarity, trust and resistance, far from individualism and capitalistic misery. It is within these squats and places that our ideas become materialized. As for our "demonization" the only thing we have to say is that we are and intend to remain dangerous for the state,the property, all the business interests and the normality of Greek society in general.

EVERYONE IN THE DEMONSTRATION ON FRIDAY 15/11 AT 18:00 AT PLATEIA AMERIKIS

SOLIDARITY TO SQUATS, SPACES OF STRUGGLE AND MIGRANTS

STATE AND BOSSES ARE THE ONLY TERRORISTS

κάλεσμα : Open assembly of squats, collectives, internationalists, migrants and solidarians

επικοινωνία : synsquat.blackblogs.org

πηγή : email που λάβαμε στις 14 Νοέμβριος 16h


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Στηρίζουμε την πορεία για την εκκένωση του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού ΑΣΟΕΕ

Στηρίζουμε την πορεία αλληλεγγύης για την εκκένωση του στεκιού ΑΣΟΕΕ, αύριο 15/11 στις 18:00, Πλατεία Αμερικής.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Βανκούβερ Απάρτμαν

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/80851/


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Call to participate in microfone & demo at 15th of NOV (platia Ameriki)

We as the self organized steki of anarchist immigrants(tsamadou 19), Call and invite the comrades of movement and the immigrants to participate in microfone & demo at 15th of NOV, which will take place in the platia Ameriki.

when in injustice becomes law, revolt becomes duty

Steki of anarchist immigrants

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1601054/