Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στις 9.00 πμ

Δίκη συλληφθέντων από 17Ν

Η Ειρήνη Εμινίδου και ο Ζήσης Σούρλας, το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου δέχτηκαν αναίτια επίθεση από τα ΜΑΤ, ξυλοκοπήθηκαν και συνελήφθησαν ενώ στη συνέχεια στήθηκε εναντίον τους ένα εντελώς ψεύτικο κατηγορητήριο που περιλάμβανε ακόμα και βαριά κακουργήματα (διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση εδώ).

Τα δύο μέλη του «Ξ» δικάζονται την Δευτέρα 25/11, στις 9πμ στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Από την ώρα της προσαγωγής τους το «Ξεκίνημα» μαζί με αλληλέγγυους ξεκίνησε μια πλατιά εκστρατεία με στόχο να καταπέσει η σκευωρία και να αθωωθούν όλοι όσοι ψευδώς κατηγορούνται από την αστυνομία.

Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας:

  • Προσπαθούμε να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα στην υπόθεση. Καλούμε τον κάθενα/καθεμία να μοιραστεί τα σχετικά άρθρα από το www.xekinima.org/
  • Μαζεύουμε ψηφίσματα διαμαρτυρίας και υπογραφές από άτομα ή φορείς ώστε να υπάρξει η μέγιστη πολιτική πίεση.
  • Κάνουμε μαζικά μοιράσματα σε γειτονιές, σχολεία και σχολές φυλλαδίου που ενημερώνει για την υπόθεση. Αν θέλεις και μπορείς να βοηθήσεις επικοινώνησε μαζί μας.
  • Καλούμε σε συμμετοχή στην συγκέντρωση αλληλεγγύης τη μέρα της δίκης, Δευτέρα 25/11, στις 9πμ στα δικαστήρια της πρώτη σχολής Ευελπίδων.
  • Τέλος, καλούμε τον κάθε άνθρωπο που μπορεί και θέλει να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να τυπώσουμε ακόμα περισσότερα φυλλάδια τα οποία μοιράζονται μαζικά στις γειτονιές, και ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης, να συνεισφέρει με όποιο ποσό μπορεί, με τους εξής τρόπους:

πηγή : http://www.antinazizone.gr/2019/11/blog-post_…