Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 22.00

Προβολή ταινίας: Gandahar (1987)

Ψυχεδελικές Τετάρτες με Cult, ακόμη μία φορά με ωραιότατο ανιμέϊσιον!

Η ανοιχτή σε νέα μέλη αυτοοργανωμένη κινηματογραφική ομάδα Cult γοητευμένη από το μοναδικό "La planète sauvage" (1973) του René Laloux, προβάλλει το γαλλικό ψυχεδελικό sci-fi animation "Gandahar" βασισμένο σε μυθιστόρημα του Jean-Pierre Andrevon (Les Hommes-machines contre Gandahar).

Υπόθεση:
Το Gandahar είναι ένας ουτοπικός μητριαρχικός κόσμος σπάνιας ομορφιάς και ηρεμίας, αποτέλεσμα της εκτεταμένης μετάλλαξης και του γενετικού πειραματισμού. Αλλά η τέλεια ειρήνη θρυμματίζεται όταν μια μυστηριώδης κακή δύναμη εισβάλει σε αυτή την ειδυλλιακή γαλήνη, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε πέτρα. Η βασίλισσα Ambisextra και το πιστό συμβούλιο των γυναικών της αποφασίζουν να στείλουν τον Sylvain, έναν νεαρό πολεμιστή σε αποστολή να καταστρέψει τον εχθρό.

Είσοδος (ΠΑΝΤΑ) ελεύθερη.

Όπως κάθε Τετάρτη 10 παρά 10 μ.μ. στο αμφιθέατρο 2 του ΠΑΜΑΚ προσφέρουμε με αγάπη κρύες μπύρες 🍺 και μυρωδάτα φρέσκα ποπ κορν 🍿!

Event: https://www.facebook.com/events/1637053003097…

Cult: https://www.facebook.com/CULTpa.Mak/?epa=SEAR…

Υ.Γ. Η Cult είναι και θα είναι ανοιχτή σε νέα μέλη όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Όποιο ατομάκι θέλει να μας γνωρίσει μπορεί να έρθει σε Τεταρτιάτικη προβολή στο αμφιθέατρο 2 του παμακ ή σε κάποια ανοιχτή Κυριακάτικη συνέλευση 17:00 στο ΠΑΜΑΚ ή να στείλει μήνυμα στη σελίδα! Μην ντρέπεστε!

πηγή : https://www.facebook.com/events/1637053003097…