Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στις 21.30

Milonga PAT ★ spΑcial

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου συναντιόμαστε για μια βραδιά ΠΑΤάνγκο* στην κατάληψη Φιλολάου 99 στο Παγκράτι. Θα 'ναι μια milonga ξεχωριστή: No tandas! Τα μουσικά κομμάτια θα ρέουν ενιαία και αυτόνομα, κι εμείς θα αγκαλιαστούμε και θα χορέψουμε για όσο θέλουμε, όπως θέλουμε, πάντα φυσικά με σεβασμό πρώτα στον εαυτό μας και μετά στ@ άλλ@. Πιθανές και live παρεμβολές!

Στο χώρο θα λειτουργεί μπαρ με ελεύθερη συνεισφορά για την οικονομική ενίσχυση της Πρωτοβουλίας (κι όλο και κάτι νόστιμο θα κεραστούμε)

για την Πρωτοβουλία:
https://www.facebook.com/RestlessTango/
https://patango.home.blog/

για την Κατάληψη Φιλολάου 99:
https://athens.indymedia.org/post/1598912/#

Λίγα λόγια για την Πρωτοβουλία:

Η Πρωτοβουλία Ανήσυχων Τανγκέρων γεννήθηκε από την ανάγκη μας να υπάρξει ένα σημείο αναφοράς στην πόλη, όπου τα άτομα θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με το χορό του τάνγκο, χωρίς κανέναν οικονομικό περιορισμό, σε ένα πλαίσιο ισότητας και αλληλοσεβασμού. Από ανθρώπους που αγαπάνε πολύ το χορό αυτό και επιθυμούν να γίνει αφορμή ώστε οι άνθρωποι να αγκαλιαστούν και να επικοινωνήσουν. Από ανθρώπους που δεν χωρούν σε ένα τάνγκο, στο οποίο κυριαρχεί ο σεξισμός , οι ταξικοί και κάθε άλλου είδους διαχωρισμοί.

-------------------------------------------------------------------------------
*Patango is a word used to describe you and a group of your friends, synonym for squad (Urban Dictionary)

πηγή : email που λάβαμε στις 27 Νοέμβριος 16h