Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.00

Προβολή ταινίας: Irishman (2019)

Η C U M & η CineDroga περνάνε υπέροχα στις κοινές τους προβολές κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Αυτή την Τρίτη λοιπόν προβάλλουμε την πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, το ''Ιrishman'' (2019) του Martin Scorsese, στην Α11 (υπόγειο ΣΘΕ), κρατώντας για ένα ακόμη βράδυ το πανεπιστήμιο ανοιχτό !

Υπόθεση: Μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Τρόφιμος γηροκομείου πλέον, ο Φρανκ ανακαλεί την εποχή που ήταν το δεξί χέρι του αρχισυνδικαλιστή Τζίμι Χόφα.

Μια ταινία όπου ο Μάρτιν Σκορτσέζε, συνεργαζόμενος με ιερά τέρατα του χώρου (Ρόμπερτ ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι, Χάρβεϊ Καϊτέλ), πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε με το "Goodfellas" και το "Casino" , προκειμένου να κλείσει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της έβδομης τέχνης.

!Attention! : Για όσους/ες ενδιαφέρονται να μας γνωρίσουν και να συμμετέχουν στις διαδικασίες και στις προβολές μας, ενημερώνουμε ότι οι ομάδες μας (C.U.M. και CineDroga) έχουν κοινή ανοιχτή συνέλευση την Τρίτη στις 8 το απόγευμα στην Α11. Θα περιμένουμε νέα μέλη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς... ;-)

------------------------------------------------------------------------------

-Είσοδος (ΑΣΦΑΛΩΣ) ελεύθερη
-Ώρα: AΥΣΤΗΡΑ στις 9 , δεδομένου του ότι η ταινία διαρκεί 3,5 ώρες!
-Μέρος: ΣΘΕ, αίθουσα Α11
-θα υπάρχουν άφθονες κρύες μπύρες και ποπκορν

CineDroga: https://www.facebook.com/cinedrogara/

C U M: https://www.facebook.com/wearecuming/

πηγή : https://www.facebook.com/events/3244696778938…
πηγή : email που λάβαμε στις 29 Νοέμβριος 02h