Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 (χωρίς ακριβή ώρα) πμ

12ο camping των Αγωνιστικών Κινήσεων

Το 12ο camping των Αγωνιστικών Κινήσεων θα γίνει 22/7 με 1/8 στη Νάξο,

Καλούμε τη νεολαία σε ένα camping διαφορετικό από το πρότυπο των ατομικών διακοπών, που γίνονται «για να ξεχαστούμε» από τη γκρίζα καθημερινότητα και τα άγχη όλου του χρόνου. Εμείς προσπαθούμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και μέσα από τη συλλογικότητα να μοιραστούμε τις ευθύνες και τα οφέλη της καθημερινής μας συμβίωσης. Ακόμα και τα οικονομικά βάρη των διακοπών. Να οργανώσουμε εμείς τα πάρτυ μας, τη διασκέδαση και τον ελεύθερο χρόνο μας. Να γεμίσουμε το χρόνο μας με πολιτιστικά δρώμενα, με παιχνίδια και αθλητισμό.

Αλλά και να προβληματιστούμε, να συζητήσουμε, να προετοιμαστούμε για τους αγώνες της νέας χρονιάς. Να συζητήσουμε γιατί υπάρχει αυτή η γκρίζα καθημερινότητα, και πώς θα ανατραπεί. Να προβληματιστούμε για τις αδυναμίες και τις δυνατότητες των κινημάτων που ξεσπούν, την προοπτική τους, τις δικές μας ευθύνες. Να αναζητήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλλουμε και εμείς στη λαϊκή πάλη ενάντια στην σκληρή επίθεση του συστήματος, πώς θα υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις μάχες που θα κληθεί να δώσει ο λαός και η νεολαία.

Και να διαπιστώσουμε ότι δεν γυρίζουμε ξανά κουρασμένοι στην καθημερινότητα, αλλά έχουμε γεμίσει τις μπαταρίες μας.

Θα λειτουργεί τραπεζάκι του βιβλιοπωλείου ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ με προοδευτικές-αριστερές πολιτικές αλλά και λογοτεχνικές εκδόσεις, comics κ.α. Επίσης θα υπάρχουν περιοδικά και άλλα υλικά των Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ-ΤΕΙ και της Μαθητικής Αντίστασης, όσο και σχημάτων εργαζομένων, γειτονιάς κτλ.

επικοινωνία :

  • Θεσ/νίκη 6997260080

ακριβής τοποθεσία : κάμπιγκ Μαραγκας: www.maragascamping.gr/

κόστος διαμονής : 5,5 ευρώ τη μέρα

πηγή : http://resistenciaelotta.blogspot.com/2011/06...