Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 18.00

Συνέλευση ενάντια σε κρατική τρομοκρατία

Συνέλευση ενάντια σε κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επ. Αυτοάμυνας

Την Παρασκευή 8 Νοέμβρη '19 γίνεται εκτεταμμένη επιχείρηση της 'αντιτρομοκρατικής' στα πλαίσια ,όπως λένε, έρευνας για μια ληστεία, και της εξάρθωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα. Συλλαμβάνονται 3 -εκ των οποίων η μία αφέθηκε ελέυθερη- και ανακοινώνεται ότι ένας ακόμη σύντροφος καταζητείται ως μέλος της οργάνωσης. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι ανακρίσεις και οι κατ'όικον έρευνες. Στα πλαίσια αυτά στοχοποιούνται καταλήψεις, σύντροφοι και αγωνιστές του αναρχικού, και κοινωνικου-ταξικού κινήματος.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα του κράτους στο δρόμο για την σύγχρονη δικατορία που ήδη εγκαθίσταται.

Για την συζήτηση για την κατασταλτική αυτή επιχείρηση και την οργάνωση της αλληλεγγύης στους διωκόμενους συντρόφους καλούμε στην Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας, το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στις 6μμ στο Πολυτεχνείο.

Call to the Assembly against state terrorism in solidarity with the fighters who are accused for the case of Revolutionary Self-defense, on Saturday 7th December at 6pm.

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1601624/