Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.30

Προβολή ταινίας: Night on Earth

Εβδομάδα Φωτιά συνεχών προβολών από τις ΦΑΚΟΦ, CUM και CineDroga

Οι κινηματογραφικές ομάδες της ΣΘΕ( CUM , ΦΑΚΟΦ , CineDroga) υποδέχονται τον Χειμώνα με μία εβδομάδα ΦΩΤΙΑ από προβολές. Θα προβάλλονται ταινίες κάθε μέρα απο τις 9 μέχρι τις 13 Δεκέμβρη στην αίθουσα που όλα αγαπήσαμε την Α11!

9/12 Night on Earth :
Το "Night on Earth" αποτελείται από πέντε ανεξάρτητες ιστορίες οι οποίες διαδραματίζονται σε πέντε διαφορετικές πόλεις του κόσμου κι έχουν στο κέντρο τους μια κούρσα με κάποιο ταξί.
Στο Λος Άντζελες μια κυρία προσπαθεί να πείσει την νεαρή ταξιτζή να κάνει μια οντισιόν για ηθοποιός, στην Νέα Υόρκη ο γερμανός μετανάστης οδηγός του ταξί. δεν ξέρει να οδηγάει, στο Παρίσι ο οδηγός έχει περιέργεια για την τυφλή πελάτη, στην Ρώμη ο οδηγός νιώθει την ανάγκη να εξομολογηθεί στον ιερέα που μεταφέρει και στο Ελσίνκι ο οδηγός λιώνει τους μεθυσμένους πελάτες του με την συναισθηματική ιστορία που έχει να διηγηθεί. (imdb link: https://www.imdb.com/title/tt0102536/)

Σας περιμένουμε από τις 9/12 μέχρι τις 13/12 στην Α11 στις 9:30μμ , με ζεστά ποπ κόρνια και κρύες μπυρίτσες για να μοιραστούμε την αγάπη μας για την 7η τέχνη και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτήν, όπως και την θέληση μας να κρατάμε το πανεπιστήμιο ανοιχτό 24/7 γιατί θεωρούμε ότι το τελευταίο δεν είναι μόνο χώρος ακαδημαϊκής γνώσης αλλά είναι και χώρος πολιτιστικής , πολιτικής ζύμωσης και κοινωνικοποίησης!

ΦΑΚΟΦ: https://www.facebook.com/fakofakia/

C U M: https://www.facebook.com/wearecuming/

CineDroga: https://www.facebook.com/cinedrogara/

πηγή : https://www.facebook.com/events/4888804450648…