Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.30

Εβδομάδα Φωτιά συνεχών προβολών από τις ΦΑΚΟΦ, CUM και CineDroga

Οι κινηματογραφικές ομάδες της ΣΘΕ( CUM , ΦΑΚΟΦ , CineDroga) υποδέχονται τον Χειμώνα με μία εβδομάδα ΦΩΤΙΑ από προβολές. Θα προβάλλονται ταινίες κάθε μέρα απο τις 9 μέχρι τις 13 Δεκέμβρη στην αίθουσα που όλα αγαπήσαμε την Α11!

13/12 Wristcutters: A Love Story + ΜΠΑΡ :
H ταινία εξελίσσεται σε έναν άχρονο και ερημικό κόσμο στον οποίο καταλήγουν όλοι όσοι αυτοκτονούν. Οι ήρωες φυσικά είναι όλοι νεκροί και ένα μεγάλο ταξίδι τους περνάει μέσα από το σκοτάδι των προσωπικών τους αδιεξόδων προς μία κατάληξη που καταφέρνει να είναι φωτεινή και αισιόδοξη.(imdb link : https://www.imdb.com/title/tt0477139/)

Σας περιμένουμε από τις 9/12 μέχρι τις 13/12 στην Α11 στις 9:30μμ , με ζεστά ποπ κόρνια και κρύες μπυρίτσες για να μοιραστούμε την αγάπη μας για την 7η τέχνη και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτήν, όπως και την θέληση μας να κρατάμε το πανεπιστήμιο ανοιχτό 24/7 γιατί θεωρούμε ότι το τελευταίο δεν είναι μόνο χώρος ακαδημαϊκής γνώσης αλλά είναι και χώρος πολιτιστικής , πολιτικής ζύμωσης και κοινωνικοποίησης!
Επίσης μετά την προβολή στις 13./12 θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης έξω από το στέκι Φυσικού , δίπλα στην αίθουσα Α12.

ΦΑΚΟΦ: https://www.facebook.com/fakofakia/

C U M: https://www.facebook.com/wearecuming/

CineDroga: https://www.facebook.com/cinedrogara/


πηγή : email που λάβαμε στις 9 Δεκέμβριος 04h