Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.30

Εβδομάδα Φωτιά συνεχών προβολών από τις ΦΑΚΟΦ, CUM και CineDroga

Οι κινηματογραφικές ομάδες της ΣΘΕ( CUM , ΦΑΚΟΦ , CineDroga) υποδέχονται τον Χειμώνα με μία εβδομάδα ΦΩΤΙΑ από προβολές. Θα προβάλλονται ταινίες κάθε μέρα απο τις 9 μέχρι τις 13 Δεκέμβρη στην αίθουσα που όλα αγαπήσαμε την Α11!

11/12 The Wages of Fear :
Η πόλη είναι γεμάτη από Ευρωπαίους τυχοδιώκτες, που έχουν καταφτάσει για δουλειά στη εταιρεία πετρελαίου, που διοικείται από τον σκληρό, έως απάνθρωπο, Αμερικανό William Tubbs. Οι άνεργοι ξένοι, που τεμπελιάζουν στο μπαρ όλη μέρα, έχουν ξεμείνει από λεφτά και δεν μπορούν ούτε τα εισιτήρια επιστροφής τους να αγοράσουν...Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, όταν ξεσπάει μία μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας 300χλμ μακριά και η εταιρεία ζητά οδηγούς φορτηγού για μια επικίνδυνη -αλλα καλοπληρωμένη- εργασία, περίπου όλοι τους παρουσιάζονται. Οι 4 οδηγοί που θα επιλεχθούν πρέπει να διασχίσουν ένα αφιλόξενο, επικίνδυνο και μισοτελειωμένο δρομο για να φτάσουν στην φωτιά, φορτωμένοι ως τα μπούνια με νιτρογλυκερίνη (αναγκαία για την καταάσβεση της πετρελαϊκής φωτιάς...). (imdb link : https://www.imdb.com/title/tt0046268/)

Σας περιμένουμε από τις 9/12 μέχρι τις 13/12 στην Α11 στις 9:30μμ , με ζεστά ποπ κόρνια και κρύες μπυρίτσες για να μοιραστούμε την αγάπη μας για την 7η τέχνη και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτήν, όπως και την θέληση μας να κρατάμε το πανεπιστήμιο ανοιχτό 24/7 γιατί θεωρούμε ότι το τελευταίο δεν είναι μόνο χώρος ακαδημαϊκής γνώσης αλλά είναι και χώρος πολιτιστικής , πολιτικής ζύμωσης και κοινωνικοποίησης!

ΦΑΚΟΦ: https://www.facebook.com/fakofakia/

C U M: https://www.facebook.com/wearecuming/

CineDroga: https://www.facebook.com/cinedrogara/


πηγή : email που λάβαμε στις 9 Δεκέμβριος 04h