Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.50

Η CULT προβάλλει: Edward Scissorhands (1990)

H Cult έπαθε Χριστούγεννα... μάλλον;!

Η ανοιχτή σε νέα μέλη αυτοοργανωμένη κινηματογραφική ομάδα Cult, μελαγχολώντας λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας αλλά και λόγω των επερχόμενων Χριστουγέννων, προβάλλει "Edward Scissorhands" (ελληνικός τίτλος: "Ο Ψαλιδοχέρης"), μία ακόμη τιμπαρτονική ταινία.

Ο Ψαλιδοχέρης λοιπόν, είναι αμερικανική αισθηματική, δραματική κομεντί φαντασίας παραγωγής 1990 σε σκηνοθεσία Tim Burton, σενάριο του ίδιου και της Caroline Thompson και πρωταγωνιστεί φυσικά ο χαμαιλέοντας Johnny Depp. Η γέννηση του Ψαλιδοχέρη προήλθε από μια ζωγραφιά του έφηβου τότε σκηνοθέτη Tim Burton, ο οποίος απεικόνισε τα αισθήματα της μοναξιάς και της δυσκολίας που είχε να επικοινωνεί με τους ανθρώπους γύρω του.

Υπόθεση:
Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός τεχνητού άνδρα με το όνομα Έντουαρντ, ο οποίος αντί για χέρια έχει ψαλίδια. Ο Έντουαρντ θα βρει καταφύγιο σε μια οικογένεια των προαστίων και θα ερωτευτεί την έφηβη κόρη τους, Κιμ.

Διάρκεια: 1h 45min

Είσοδος (ΠΑΝΤΑ) ελεύθερη.

Σας περιμένουμε με περίπου Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο αμφιθέατρο 2 (ισόγειο ΠΑΜΑΚ) 10 παρά 10 μ.μ. με αρωματικό κανελάτο κρασάκι με φρούτα, μπορείτε να πείτε και χειροποίητη σαγκριά από τη σεφ μας🍷, άφθονες κρύες μπύρες🍺 και μυρωδάτα ζεστά ποπ κορν 🍿!

Η Cult είναι και θα είναι ανοιχτή σε νέα μέλη όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Όποιο ατομάκι θέλει να μας γνωρίσει μπορεί να στείλει μήνυμα στη σελίδα ή να έρθει σε Τεταρτιάτικη προβολή στο αμφιθέατρο 2 του παμακ να γνωριστούμε ή σε κάποια ανοιχτή κυριακάτικη συνέλευση στις 17:00 στο φουαγιέ του παμακ! Μην ντρέπεστε!🤗

Event: https://www.facebook.com/events/5560723516069…

Cult: https://www.facebook.com/CULTpa.Mak/


πηγή : email που λάβαμε στις 9 Δεκέμβριος 19h