Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Πέμπτη 18 Δεκέμβρη, 9πμ Εφετείο, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως Μέρα της εισαγγελικής πρότασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής

poster 18D2019 diki XA

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Πέμπτη 18 Δεκέμβρη, 9πμ Εφετείο, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως
Μέρα της εισαγγελικής πρότασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί, καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες

Στις 18 Δεκέμβρη, αναμένεται να ανακοινωθεί η εισαγγελική πρόταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, εκτός εάν κρίνει η εισαγγελέας ότι χρειάζεται επιπλέον χρόνος για επεξεργασία, οδηγώντας τη δίκη στην τελική ευθεία της απόφασης.
Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική φάση της δίκης της Χρυσής Αυγής που θα αποκαλύψει τις "διαθέσεις" μέρους του επίσημου κράτους μετά από πεντέμισι χρόνια δίκης αλλά και μιας πολύχρονης ασυλίας που απολάμβανε η ναζιστική οργάνωση.
Το αντιφασιστικό κίνημα, έχοντας πετάξει έξω από τη Βουλή τη Χρυσή Αυγή, δεν επαναπαύεται, συνεχίζει και διεκδικεί να τιμωρηθούν και να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί, όχι μόνο οι Ρουπακιάδες αλλά και τα ηγετικά στελέχη που καθοδηγούσαν το παραστρατιωτικό μηχανισμό των νεοναζί.
Η ίδια η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης των στρατοπέδων συγκέντρωσης αλλά και της καταστολής και των ξεγυμνωμάτων διαδηλωτών στρώνει το έδαφος για την επιστροφή στοπ προσκήνιο των φασιστών.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη κινητοποίηση στο Εφετείο στις 18 Δεκέμβρη, μέρα της εισαγγελικής πρότασης.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/26…


Δίκη ΧΑ: 18 Δεκέμβρη η πρόταση της εισαγγελέως - Συγκέντρωση στο Εφετείο

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Εφετείο της Αθήνας θα ανακοινωθεί η πρόταση της εισαγγελέως για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Καλούμε σε μαζική παρουσία μέσα και έξω από το δικαστήριο στις 9 το πρωί. Για να δώσουμε καθαρά και δυνατά την φωνή του αντιφασιστικού κινήματος και των θυμάτων της ναζιστικής συμμορίας.

Καλούμε επίσης σε πλατιά αντιφασιστική σύσκεψη την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ στο κοινωνικό κέντρο Τσαμαδού 15 για να προετοιμάσουμε μια διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση που θα ματαιώσει για μία ακόμη χρονιά την ετήσια φασιστοσύναξη της Χρυσής Αυγής με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά

πηγή : http://www.antinazizone.gr/2019/12/18.html