Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 στις 14.30

(αλλαγή τοποθεσίας) Συμβολική πικετοφορία κατά του ρατσισμού και του φασισμού

Διαδικτυακή διεθνής αντιρατσιστική κινητοποίηση, Σάββατο 21 Μάρτη, 2.30μμ. Συνδεθείτε, πάρτε μέρος! Πικετοφορία στο Σύνταγμα-ζωντανή αναμετάδοση απο FB ΚΕΕΡΦΑ

H KEEΡΦΑ θα βρεθεί το Σάββατο 21 Μάρτη, στο Σύνταγμα στις 2.30μμ, στη πάνω μεριά, απέναντι από τη Βουλή, όπου θα πραγματοποιήσει την πικετοφορία της ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή στα πλαίσια της διεθνούς μέρας δράσης, παίρνοντας υπόψη τα μέτρα αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού.
Θα υπάρχει LIVE μετάδοση στην σελίδα της ΚΕΕΡΦΑ στο FACEBOOK στο https://www.facebook.com/keerfapage / 2.30μμ-3.45μμ. Την ίδια ώρα, σε ζωντανή μετάδοση από το Λονδίνο θα συνδεθούμε με το παγκόσμιο κίνημα στο https://www.facebook.com/events/5255904747844… . Θα μιλήσουν ακτιβιστές από όλο τον Πλανήτη και από την ΚΕΕΡΦΑ ( 2μμ-4μμ)

Οι κυβερνήσεις διαλύσανε το δημόσιο σύστημα υγείας παντού και γι αυτό δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, στέλνοντας το θάνατο χιλιάδες ασθενείς, αρκετούς χωρίς να τους δώσουν καν μια θέση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Τώρα σπέρνουν τον ιό του ρατσισμού στοχοποιώντας πρόσφυγες και μετανάστες, τους κατατρεγμένους των πολέμων, των δικτατοριών, της κλιματικής καταστροφής και της πείνας.
Μας κουνάνε το δάκτυλο ότι είμαστε ανεύθυνοι, εκείνοι που ευθύνονται για τις περικοπές στα νοσοκομεία, τους πολέμους, την φτώχεια!
Αντί να δώσουν λεφτά για την καταπολέμηση του ιού, να προσλάβουν τώρα χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές στα νοσοκομεία για να σώσουμε ζωές, συνεχίζουν ένα παρανοϊοκό ρατσιστικό πόλεμο στα σύνορα ενώ μαντρώνουν τους πρόσφυγες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στα νησιά και την ενδοχώρα, σε χώρους σκέτες θανατοπαγίδες εξάπλωσης του κορονοϊοϋ.
Ενώνουμε την φωνή μας με τους πρόσφυγες στα καμπ και στα κέντρα κράτησης που προχωρούν σε απεργία πείνας για να σώσουν την ζωή, όπως στη Κόρινθο και απαιτούμε:
Αφήστε τους πρόσφυγες να ζήσουν, ανοίξτε τα σύνορα, εκκενώστε τώρα τα στρατόπεδα, να μείνουν και οι πρόσφυγες σε σπίτια και όχι σε σκηνές και παράγκες στη Μόρια.
Να πάνε φυλακή οι φασίστες που επιτίθενται σε εργαζόμενους και πρόσφυγες στα νησιά, να πάνε φυλακή οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

πηγή : https://www.facebook.com/keerfapage/