Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.45

Προβολή "He-Man & She-Ra, A Christmas special" & Xmas σουαρέ

"Alright, you overgrown teapot's, lets finish this"

Η ανοιχτή σε νέα μέλη αυτοοργανωμένη κινηματογραφική ομάδα CULT αποχαιρετά αυτό το ένδοξο εξάμηνο/έτος αυτή την Τετάρτη, στις 21:45, στο αμφιθέατρο 2, με αγαπημένη καλτίλα "He-Man & She-Ra: A Christmas special!"

Υπόθεση:
Ουσιαστικά η φασούλα παίζει ως εξής, είναι ο καψερός ο He Man και η αδερφή του She Ra, οι οποίοι στο όνομα της υπεράσπισης των αδύναμων προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και να σταματήσουν τον σατανικό Horde Prime από την καταστροφή των Χριστουγέννων κάποιων γήινων παιδιών που εγκλωβίστηκαν στον πλανήτη Eternia.

Η προβολή θα διαρκέσει 50 λεπτά ΚΑΙ ΜΕΤΆ έχουμε το χριστουγεννιάτικο σουαρέ μας (οικονομικής ενίσχυσης) στο οποίο θα υπάρχει (την προσοχή σας περικαλούμε) :
-Μυρωδάτα φρέσκα ζεστά δωρεάν ποπ κορν (όπως πάντα)
-Κρύες μπυρίτσες, γιατί δε θα ήταν προβολή χωρίς αυτές
-Glühwein, aka γκλού βάιν για όσα άτομα δεν ξέρουν γερμανικά, και aka στο aka ζεστό κανελάτο μοσχοβολιστό κρασάκι με φρουτάκια
-Χριστουγεννιάτικα μπισκότα από τα χεράκια της σεφ μας (ναι έχουμε σεφ στην παρέα μας, ζηλέψτε!)
-Μεθυσμένα ζελέδια

Δε θα λείπει σίγουρα ο Χριστουγεννιάτικος (θεματικός μήπως;) στολισμός και οι ωραίες μουσικές επιλογές από την τι τσέι μας! Δε θα λείπει ούτε ο He-Ma, ούτε η She-Ra και ελπίζουμε ούτε κι εσείς!

Είσοδος (ΠΑΝΤΑ) ελεύθερη.

Στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι η κινηματογραφική μας ομάδα είναι πάντα ανοιχτή σε νέα μέλη, λειτουργεί συλλογικά και όχι ιεραρχικά, με ανοιχτές συνελεύσεις κάθε Κυριακή 17:00 στο φουαγιέ του παμακ.

Σας περιμένουμε όλες, όλους και όλα στην πιο (σκόπιμα) τρας προβολή της χρονιάς.

Event: https://www.facebook.com/events/2431695920480…

Cult: https://www.facebook.com/CULTpa.Mak/

P.S. For english description check out the event!

πηγή : https://www.facebook.com/events/2431695920480…